Witte Zydante Swisstech Swisstech Topper - Maat: 140 x 200

44,-
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Zydante Swisstech Swisstech Topper - Maat: 140 x 200

3D Air Hotel Topper - Zydante Swisstech® 3D Air Hotel Topper - Zydante Swisstech® Maak kennis met de 3D Air Hotel Topper van Zydante Swisstech® - de ultieme upgrade voor uw slaapervaring! Deze topper is ontworpen voor hotelkwaliteit comfort en zal uw nachtrust naar een hoger niveau tillen. Belangrijkste Kenmerken:

  • Revolutionaire 3D Air Technologie: De 3D Air Hotel Topper is voorzien van geavanceerde 3D Air technologie die zorgt voor een optimale luchtcirculatie en temperatuurregulatie. U zult genieten van een verfrissende en comfortabele slaap, ongeacht het seizoen.
  • Hotelkwaliteit Comfort: Deze topper is ontworpen om het gevoel van een luxe hotelbed naar uw eigen slaapkamer te brengen. Het biedt extra zachtheid en ondersteuning voor een diepere en meer ontspannen slaap.
  • Ademend en Hypoallergeen: De topper is vervaardigd uit ademende en hypoallergene materialen, waardoor het geschikt is voor mensen met allergieën. Het beschermt uw matras tegen allergenen en stofmijt, terwijl het tegelijkertijd fris en luchtig blijft.
  • Geschikt voor Alle Matrassen: De 3D Air Hotel Topper past gemakkelijk op uw bestaande matras, of het nu een enkel, dubbel, queen of king size matras is. Het elastische hoekbandontwerp zorgt voor een veilige en nauwsluitende pasvorm.
  • Eenvoudig Onderhoud: Het onderhouden van uw topper is eenvoudig. U kunt de topper afnemen en in de wasmachine wassen voor een snelle opfrisbeurt, waardoor het schoon en hygiënisch blijft.
Verwen uzelf met de luxe van een 3D Air Hotel Topper van Zydante Swisstech®. Uw slaap zal nooit meer hetzelfde zijn! Upgrade vandaag nog uw slaapervaring en geniet van het comfort en de verfrissing die deze topper biedt. Een goede nachtrust is binnen handbereik!  

Materiaal:
Polyester,  Stof
Voorraad: