Witte Dekbed-Discounter Basic Oplegmatras Micro

44,99 18,99
De beste prijs bij Woonq.nl


Merk:

Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Dekbed-Discounter Basic Oplegmatras Micro

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, omdat er vele voordelen aan zitten. Zo heb je extra comfort waardoor je beter en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt vocht en vuil op. Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 400 gr/m² polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in huis kunnen longinfecties zoals astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras ook geschikt voor mensen met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gemaakt van microvezel. Dit materiaal zorgt ervoor dat het oplegmatras lekker soepel om je heen valt en lekker luchtig is. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je welverdiende nachtrust. Overige informatie
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras geleverd in een luxe bewaartas.

Dekbed Discounter
Dekbed Discounter streeft naar een perfecte en ongestoorde nachtrust. Wij zorgen ervoor dat op tijd naar bed gaan nooit meer een straf is. Dit door de beste kwaliteit producten voor een mooi prijsje aan te bieden!