Witte Ravensberger Matrassen® Ravensberger® 9cm natuurlatex topdekmatras - 140x200 - 100% natuurlijk latexaandeel (45-95 kg) - Katoenen tijk

339,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Ravensberger Matrassen® Ravensberger® 9cm natuurlatex topdekmatras - 140x200 - 100% natuurlijk latexaandeel (45-95 kg) - Katoenen tijk

Ravensberger produceert HR koudschuim, traagschuim, pocketvering en (natuur) latex matrassen en lattenbodems.

latex
Latex matrassen vormen zich nauwkeurig naar de lichaamscontouren door de uitstekende puntelasticiteit van het materiaal. Daarnaast heeft latex van nature antibacteri‰le en schimmelwerende eigenschappen. Latex is een natuurproduct, de hoogte van het natuurlijke latexaandeel is daarbij veelzeggend voor de elasticiteit.

Ons ™ko-Tex latex matras heeft een natuurlijk latexaandeel van 20%, de Natuur latex heeft een natuurlijk latexaandeel van 85% en de Ergo-Natura en Talalay matrassen zijn gemaakt van - 100% (!) natuurlijk latexaandeel.

In principe kan elk type matras zorgen voor de juiste uitlijning van de wervelkolom en het zo laag mogelijk houden van de druk op het lichaam, mits er in een matras gewerkt wordt met veel materiaal (hoog soortelijk gewicht, afgekort SG / HR) in de voor u juiste hardheid.

Hardheid kiezen
De juiste hardheid hangt voornamelijk af van uw lichaamsgewicht, maar uiteraard spelen de lichaamslengte, lichaamsbouw, slaaphouding en voorkeur qua hardheid ook een belangrijke rol. Wij bieden onze latex matrassen in de hardheid H 2 en H 3 aan. De Talalay latex hebben wij ook in H 4 beschikbaar.
H 2 ? tot 80 kilogram
H 3 - tot 120 kilogram
H 4 ? vanaf 100 kilogram
Voor een persoonlijk advies kunt u altijd onze website bezoeken of onze adviseurs bellen op telefoonnummer 079 - 889 55 97.

Ravensberger
Sinds 2004 fabriceert Ravensberger in Duitsland HR koudschuim, traagschuim, pocketvering en (natuur) latex matrassen. Wij werken met medisch gekwalificeerde materialen, 10 jaar garantie en 30 dagen proefslapen.Bezorging
Onze doelstelling is het aanbieden van een optimale prijs / kwaliteit verhouding. Om dit te bereiken steken wij al ons geld in productkwaliteit, productontwikkeling en certificatie. De logistiek hebben wij om deze reden ?basic? ingericht.

Uw bestelling is zorgvuldig verpakt in een plastic hoes en kartonnen doos en zal worden bezorgd door DSV Logistiek, DHL of DPD. Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens.

Tegen meerprijs is het mogelijk de bestelling middels een gespecialiseerde meubeltransporteur op de slaapkamer te laten bezorgen. Neem alstublieft v¢¢r het plaatsen van een bestelling contact met ons op om de meerprijs hiervan na te vragen.

Materiaal:
Latex
Maat:
140x200
Voorraad: