Witte Ravensberger Matrassen® Ravensberger® Komfort-SAN 50 matras - 140x210 - HR50 koudschuim - H3 (70-120kg) - Katoenen tijk

454,79
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Ravensberger Matrassen® Ravensberger® Komfort-SAN 50 matras - 140x210 - HR50 koudschuim - H3 (70-120kg) - Katoenen tijk

Ravensberger produceert HR koudschuim, traagschuim, pocketvering en (natuur) latex matrassen en lattenbodems.

HR koudschuim
HR koudschuim matrassen zijn zeer puntelastisch, uitermate duurzaam en hebben perfecte klimaateigenschappen. Door de zeer goede prijs / kwaliteit verhouding is HR koudschuim het meest verkochte materiaal in Duitsland.

In principe kan elk type matras zorgen voor de juiste uitlijning van de wervelkolom en het zo laag mogelijk houden van de druk op het lichaam, mits er in een matras gewerkt wordt met veel materiaal (hoog soortelijk gewicht, afgekort SG / HR) in de voor u juiste hardheid.

Hardheid kiezen
De juiste hardheid hangt voornamelijk af van uw lichaamsgewicht, maar uiteraard spelen de lichaamslengte, lichaamsbouw, slaaphouding en voorkeur qua hardheid ook een belangrijke rol. Wij bieden onze matrassen in de hardheid H 1 tot en met H 4 aan:
H 1 ? tot 45 kilogram
H 2 - tot 75/80 kilogram
H 3 - tot 110/120 kilogram
H 4 ? vanaf 90/100 kilogram
Voor een persoonlijk advies kunt u altijd onze website bezoeken of onze adviseurs bellen op telefoonnummer 079 - 889 55 97.

Ravensberger
Sinds 2004 fabriceert Ravensberger in Duitsland HR koudschuim, traagschuim, pocketvering en (natuur) latex matrassen. Wij werken met medisch gekwalificeerde materialen, 10 jaar garantie en 30 dagen proefslapen.Bezorging
Onze doelstelling is het aanbieden van een optimale prijs / kwaliteit verhouding. Om dit te bereiken steken wij al ons geld in productkwaliteit, productontwikkeling en certificatie. De logistiek hebben wij om deze reden ?basic? ingericht.

Uw bestelling is zorgvuldig verpakt in een plastic hoes en kartonnen doos en zal worden bezorgd door DSV Logistiek, DHL of DPD. Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens.

Tegen meerprijs is het mogelijk de bestelling middels een gespecialiseerde meubeltransporteur op de slaapkamer te laten bezorgen. Neem alstublieft v¢¢r het plaatsen van een bestelling contact met ons op om de meerprijs hiervan na te vragen.

Materiaal:
Koudschuim
Voorraad: