Witte Novion Tencel topdekmatras 90x200 koudschuim deluxe - 12 cm dikke topper

119,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Novion Tencel topdekmatras 90x200 koudschuim deluxe - 12 cm dikke topper

Koudschuim topper
Een koudschuim topdekmatras ventileert goed zodat het lekker koel blijft tijdens zomerse nachten. Koudschuim past zich makkelijk aan jouw lichaam aan zodat jouw spieren goed kunnen ontspannen. Toch ontstaat er vrijwel geen kuilvorming bij een koudschuim topper doordat het materiaal soepel is en terugkeert in z'n vorm. Extra voordelen van koudschuim zijn dat het geen geur afgeeft en van nature allergievrij is.

TENCEL® tijk
TENCEL® is het geregistreerd merk van de fabrikant Lenzing voor lyocell. Het is een 100% natuurlijk en zeer duurzaam materiaal (TENCEL® draagt het Europese Ecolabel). TENCEL® wordt gemaakt van cellulose uit eucalyptus hout. Dit hout komt uit speciale, duurzaam beheerde bossen waar voor elke gebruikte boom een nieuwe boom wordt terug geplant. De productie van het materiaal gebeurt via een gesloten systeem waarbij water en oplosmiddelen blijvend gerecycled worden. De TENCEL® is volledig dichtgenaaid waardoor je het niet in de wasmachine kunt doen. Gelukkig is TENCEL eenvoudig te wassen en krimpt en kreukt het nauwelijks.

Meer slaapcomfort
Genieten van meer slaapcomfort? Upgrade jouw matras met een topmatras van Novion. Een topper zorgt namelijk voor meer slaapcomfort zodat je uitgeruster wakker wordt. Een topper vormt zich om jouw lichaam waardoor het zachter aanvoelt.

Materiaal:
Koudschuim
Voorraad: