Witte Nirwana Bedden 70x200 - Bamboe - Traagschuim - NASA-VISCO - Topper - Topdekmatras - Matras - 12cm dik

220,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Nirwana Bedden 70x200 - Bamboe - Traagschuim - NASA-VISCO - Topper - Topdekmatras - Matras - 12cm dik

Dit topdekmatras heeft de volgende eigenschappen:

Kern van hoogwaardig NASA schuim
Totale dikte van 12 centimeter
Afritsbare en wasbare Bamboe hoes
CFK vrij geproduceerd, dus milieuvriendelijk
In Nederland geproduceerd
Anti-allergisch

Topdekmatras van hoge kwaliteit
Een traagschuim topdekmatras is voor veel situaties een uitstekende keuze. Het werkt drukpunt verlagend bij de knieën, heupen, rug en schouders. Hiermee verhoogt u uw comfort en dit komt weer ten goede van de nachtrust. Een traagschuim topdekmatras is uitermate geschikt om uw ligcomfort te wijzigen naar soft of om het comfort van een oud matras wat op te frissen. Houdt er wel rekening mee dat een topdekmatras uw instaphoogte verhoogt.

Ons traagschuim
Topdekmatrassenspecialist.nl werkt met geschuimd traagschuim met een densiteit van 50.

Geschuimd traagschuim
Geschuimd wil zeggen dat ons traagschuim beschikt over een open celstructuur. Dit is van belang voor de luchtcirculatie en vochtverwerking. Geschuimd traagschuim kan door de open structuur warmte en vocht beter verwerken. De andere soort, gegoten traagschuim, laat praktisch geen vocht door en wordt hierdoor snel warm.

Densiteit
De densiteit bepaalt de kwaliteit van traagschuim. Anders dan bij een koudschuim en polyether topdekmatras is hoger niet altijd beter. Traagschuim met een densiteit van hoger dan 65 voelt namelijk hard aan, ook duurt het langer voordat het op de juiste temperatuur is. Een densiteit tussen de 50 en 65 is ideaal voor een traagschuim topdekmatras. Wij werken met traagschuim met een densiteit van 50.

Een luxe Bamboo hoes
Het Topdekmatras Traagschuim de Luxe Bamboo beschikt over een luxe antiallergische hoes. De hoes is volledig afritsbaar. U kunt de hoes indien nodig dus zelfs wassen. Hierdoor kunt u het topdekmatras goed fris houden. De Bamboo hoes heeft bovendien een langere levensduur dan een reguliere hoes. De optimale elasticiteit in de hoes zorgt voor een soepel topdekmatras. De tijk is voorzien van een ventilatieborder voor een nog betere ventilatie.

Certificaten:

De schuimen en stoffen die wij voor onze matrassen inkomen zijn voorzien van de volgende certificaten:

Certipur
Öko-Tex
CE-Label

Materiaal:
Polyester
Voorraad: