MediQ Air Pocket Fiber Foam (stevig) - 70x220 - medisch getest matras

1 363,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over MediQ Air Pocket Fiber Foam (stevig) - 70x220 - medisch getest matras

Onze MediQ matrassen zijn binnen 4 weken leverbaar. Wij hebben géén matrassen op voorraad om zo vrijwel CO2 neutraal te blijven en om het milieuvriendelijke aspect te kunnen waarborgen. Deze innovatieve 7-zones pocketveren kern, met twee verschillende soorten veren, een normale pocketveer en een micro pocketveer, die ook in hoogte verschillend gemaakt zijn voor een ideale lichaamsaanpassing, heeft een progressieve ondersteuning voor uw wervelkolom. Door het honingraat systeem zitten de pocketveren dichter op elkaar. Deze verenkern bestaat uit 750 veren M2 met een draaddikte van 1.8 en 2.0.
De totale hoogte is ca. 29 cm, de kernhoogte is ca. 24 cm.
Hoog aanpassingsvermogen door twee typen veren.
De met elkaar verbonden, maar toch vrij bewegende pocketveren, bieden een optimale lichaamsaanpassing en voorkomen het typische naveren zoals bij eenvoudige veerkernen.
De 16 cm hoge pocketveren kern is aan beide zijden afgedekt met 4 cm gepatenteerde fiberfoam/vezelschuim.
Fiberschuim / vezelschuim, HR 65, is een gepatenteerd schuim. Het is een combinatie van koudschuim met verschillende soorten natuurlijke en synthetische holle vezels. Dit schuim werkt anti statisch is anti bacterieel, veerkrachtig en is zeer vochtregulerend. In het aan beide zijden 4 cm dikke fiberfoam / schuim zijn met een speciale 3D snijtechniek lengte en breedte groeven/sneden aangebracht, in 7 zones gesneden. Deze lengte en breedte groeven/sneden verhogen de ergonomische aanpassingsmogelijkheid van de matras aan de lichaamsbouw.
Door de symmetrische opstelling van de 7 comfort zones is deze matras om te keren van hoofd- en voeteneinde en andersom. De zware dubbel doeks hoes met border en ventilerend band zorgt voor een nog betere vochtigheids- en warmteregeling. Deze mooie, zware, met vezels doorgestepte dubbel doeks hoes is geheel anti bacterieel en daarom zeer geschikt voor personen met verschillende soorten allergieën. De hoes bestaat voor 38% uit lyocell en 62% polyester. Door middel van een vierzijdige rits is de hoes gemakkelijk te verwijderen en te wassen tot 60 C. Kenmerken Geschikt voor hernia patiënten
Geheel anti bacterieel
Geschikt voor vlakke en verstelbare matrasdragers.
Milieuvriendelijk matras! Milieuvriendelijk matras Alle schuimsoorten zijn compleet milieu vriendelijk geschuimd. Er wordt geschuimd met plantaardige oliën. Dit houdt in dat er CFK en C02 vrij geschuimd is.
De emissie waarde van het schuim is vrijwel CO2 neutraal.
Al het gebruikte schuim in dit matras alsmede de hoes zijn biologisch afbreekbaar.
Dit matras is geheel getest door het Duitse instituut, Thuringer Keuringsdienst van Waren, en mag daardoor ook als enige een medisch matras genoemd worden.
Alle gebruikte materialen in deze matras zijn volledig getest en gecontroleerd.
De matras is leverbaar als tweepersoons matras (2 kernen en 1 hoes) vanaf de maat 160 x 200 cm. Tevens in is de matras in 2 verschillende hardheden te verkrijgen, soepel en stevig.
Geschikt voor vlakke en verstelbare matrasdragers.
Al onze medische matrassen hebben 10 jaar garantie.
Geschikt voor hernia patiënten.