Witte Matzzy Koudschuim Matras - Eenpersoons - 90x210cm

619,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Matzzy Koudschuim Matras - Eenpersoons - 90x210cm

Koudschuim matras Matzzy
Verbeter je nachtrust met koudschuim matras Matzzy. Een personaliseerbaar matras dat je eenvoudig zelf aanpast aan je lengte, gewicht, lichaamsbouw én slaaphouding. Matras Matzzy is geschikt voor alle bodems en is zelfs geschikt voor een boxspring waardoor je geen topmatras meer nodig hebt!

Waarom koudschuim matras Matzzy?
Bereid je maar vast voor op een super nachtrust met matras Matzzy! Het matras heeft maar liefst drie superkrachten op ergonomisch, persoonlijk en revolutionair gebied waardoor jij geniet van het allerbeste ligcomfort. Zo zorgen instelbare zones (Matzzy tubes) voor een gezondere ondersteuning van de verschillende delen van je lichaam. Je past het matras gemakkelijk aan jouw persoonlijke eigenschappen en wensen aan en je doet dit zo vaak als je wilt en nodig is.

Ligcomfort matras Matzzy
Matras Matzzy heeft visco-elastische inzetstukken voor je schouderzone die zorgen voor een zeer nauwkeurige ondersteuning. Dankzij speciale, naar wens te combineren tubes, kies je voor een stevigheid van het matras helemaal passend bij jouw lichaam. De toplaag bestaat uit warmteregulerende vezels, een hypersoftlaag en 3D weefsels. Ook de bodemlaag bestaat uit 3D-weefsels waardoor het matras je een maximale ventilatie biedt.

Matzzy Tubes
Het matras wordt geleverd met vijf tubes van verschillende stevigheden. Deze vijf tubes zijn helemaal naar eigen wens harder of zachter te maken waardoor je lichaam altijd die ondersteuning krijgt die het nodig heeft. In totaal maak je maar liefst 3000 verschillende combinaties in stevigheid!