Witte Linenspa - Cool Gel Hybrid Matras - 130x200

204,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Linenspa - Cool Gel Hybrid Matras - 130x200

Dit dikke en supercomfortabele Amerikaanse Springs&Foam systeem is de lieveling van vele HYBRID liefhebbers. Een combi van supporting springs en een afdeklaag met gelparels voor minder temperatuurgevoelig comfort. Hiermee kun jij iedere nacht rekenen op optimaal ligcomfort met de juiste ondersteuning. Het matras heeft een medium hardheid, met een zachte toplaag, en is tevens anti-allergeen en geeft een uitstekende ventilatie. Het matras is geschikt voor zowel de rug- zij- en buikslaper. Dit Amerikaanse matras is verreweg het meest online bestelde coolgel hybrid matras. Met een gemiddeld 4,8 beoordeling op 5 punten max. Bij150.0000 bestelde matrassen.

Hoe ligt het Linenspa HYBRID GEL matras?
Geen twijfel mogelijk: met dit matras geniet jij iedere nacht van subliem ligcomfort. De kern van het matras bestaat uit de beste verende spuhl comfort springs die je lichaam lichaam afzonderlijk ondersteunen. Dankzij de veerkracht en soepelheid veert het matras bij je hoofd en nek, schouders, taille en heupen verder in, waardoor jij altijd in de beste houding ligt tijdens het slapen. Dit betekent dat jouw lichaam optimaal uitrust. Precies wat je nodig hebt toch? Het HYBRID matras heeft een royale toplaag GELFOAM ook wel drukverlagend SG50 Angelpearl gel genoemd, het bekende schuim dat zich helemaal naar je lichaam vormt en wel koel blijft.

Het matras is geschikt voor personen tot 100 kg per ligplaats en voor de volgende bedbodems: lattenbodem, spiraalbodem, schotelbodem, inzetboxspring/boxspring, binnenveringbodem, vlavro bodems (plaat met gaten). Je hoeft het matras niet te draaien.

Goede ventilatie en vochtregulatie
Dankzij de ventileerde rand rondom het matras en geniet jij van goede ventilatie én vochtregulatie. Doordat deze memory foam niet klam en heet wordt ga je nachts niet zweten. Kortom, met dit matras ervaar jij iedere nacht, naast een sublieme ondersteuning, heerlijk drukverlagend comfort en een fris slaapklimaat.

Materiaal:
linnen
Voorraad: