Witte Amisos-bedden.nl Topdekmatras HR45 koudschuim 80x200x8 cm

110,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Amisos-bedden.nl Topdekmatras HR45 koudschuim 80x200x8 cm

Een topdekmatras (topper) van koudschuim is een dun matras om boven op uw normale matras te leggen. De topper van koudschuim is ontwikkeld naar de laatste technologische ontwikkelingen en heeft zeer goede orthopedische comfort eigenschappen. Een topdekmatras van koudschuim vermindert daarnaast de slijtage van uw normale matras.
Koudschuim heeft enkele kenmerken die het zeer geschikt maken als materiaal voor een (topdek)matras. Zo is koudschuim goed ventilerend en kan het veel vocht doorlaten door de open cel structuur. Daarnaast heeft koudschuim een hoog corrigerend vermogen doordat het beschikt over de beste progressieve tegendruk. Hierdoor biedt het ook een hoge mate van ondersteuning en comfort en kan het grote gewichtsverschillen aan. Een koudschuim matras heeft bovendien een lange levensduur en is volledig anti-allergeen. Als laatste is koudschuim het beste materiaal tegen kuilvorming in het matras.
Het Koudschuim luxe topdekmatras is daarom de ideale, flexibele en bovendien sterke topper! Deze topper is uitermate geschikt om van uw oude matras het lig comfort wat op te frissen, of om uw instaphoogte te wijzigen. Hij is ook zeer geschikt om te plaatsen op twee eenpersoons bedden die aaneengeschakeld staan, zodat de HR koudschuim topper de aansluitkuil in het middengedeelte voor een groot gedeelte opvangt. Foto matras kan afwijken want de tijk van de matras wisselt regelmatig. Maar de tijken zijn allemaal van hetzelfde kwaliteit. Kern van het topdekmatras Een topper bestaat uit een kern en een hoes. De kern van het Topdekmatras Koudschuim Luxe hoes: Heeft een dikte van 7 tot 8 cm hoogwaardig HR45 koudschuim voor een medium tot hard hardheid Als de matrastopper dunner is dan 4 cm zal het weinig kunnen doen en zult u er vrijwel direct “doorheen” liggen. Een dikte van 7 of 8 cm werkt het beste en heeft het meeste effect. Is voorzien van een anti-allergie afritsbare hoes Aloe Vera of Bamboe hoes, die tevens wasbaar is Foto matras kan afwijken want de tijk van de matras wisselt regelmatig. Maar de tijken zijn allemaal van hetzelfde kwaliteit. Is van Nederlands fabricaat

Materiaal:
Koudschuim
Voorraad: