Witte Mörgenn Laurent Matras - Luxe Hotelmatras - Pocketvering + Koudschuim - Medium - 120x200 cm

489,-
De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Mörgenn Laurent Matras - Luxe Hotelmatras - Pocketvering + Koudschuim - Medium - 120x200 cm

Deze Laurent matras van Mörgenn vind je ook in de hotels van Fletcher, van der Valk en Corendon. Binnenkort ook bij jou thuis? Beter slapen! Dat zou pas fijn zijn. Voor een goede nachtrust heb je te maken met verschillende factoren. En een goede matras is daar zeker een van de belangrijkste van. Een comfortabele ligplek draagt bij om ‘s avonds en ‘s nachts ontspannen in bed te kunnen liggen. Kijk bijvoorbeeld eens dit Laurent hotelmatras van Mörgenn, deze worden gebruikt door grote hotelketens zoals Fletcher, van der Valk en Corendon. Hotelcomfort in je eigen slaapkamer Een Laurent hotel matras bestaat uit 275 tonvormige zakjesveren per m². De hotel matras is voorzien van 7 comfort-zones voor een zeer zachte en comfortabele slaapplek. De afdekking bestaat uit 2 x 3 cm koudschuim HR35. Het geheel is verder afgedekt met een Cooltouch dubbeldoeks tijk welke voorzien is van een stevige ritssluiting. Deze is doorgestikt op een luxe fiberfill van 300 gram per m².

  • Laurent matrassen worden o.a. gebruikt in Fletcher, van der Valk en Corendon hotels
  • Mörgenn slaapsystemen: Nederlandse topkwaliteit met 4 generaties beddenervaring
Nederlandse topkwaliteit van Mörgenn met 4 generaties beddenervaring Een Laurent hotelmatras is ca. 20 cm hoog, medium (65 tot 120 kg) leverbaar en is geschikt voor vlakke en verstelbare bedbodems. Gun jezelf ook een Laurent matras, hotelcomfort in je eigen slaapkamer. Specificaties van de Laurent matras:
  • Hoogte: ca. 20 cm
  • Hardheid: Medium (65 tot 120 kg)
  • Geschikt voor vlakke en verstelbare bedbodems
  • Interieur: ca. 275 tonvormige zakjesveren per m2.
  • Voorzien van 7 luxe comfortzones.
  • Beide zijden afgedekt met luxe HR 35 Koudschuim.
  • Tijk: hoes afneembaar in een 100% anti allergische Cooltouch stof met luxe fiber-fill afdekking.
  • Totaal hoogte ca. 20 cm.
  • Niet geschikt voor spiraalbodems.
Let op: De pocketveer + koudschuim matras dient elke 2 weken gedraaid, gekeerd of gekanteld te worden om de levensduur te verlengen!
Mörgenn Slaapsystemen Mörgenn zorgt voor een optimale nachtrust voor iedereen. Dit Nederlandse merk biedt verschillende slaapsystemen die ervoor zorgen dat jij overdag optimaal kunt functioneren. Na een goede nachtrust presteer je beter, daarom doet Mörgenn er alles aan om het beste slaapcomfort voor iedereen te kunnen garanderen. De vele verschillende modellen en vormen slaapsystemen zorgen ervoor dat er altijd een systeem tussenzit dat perfect aansluit bij jouw slaapwensen. Mörgenn heeft alles in huis om de complete slaapervaring te creëren. Van boxsprings tot dekbedden tot kussens, dit merk laat je iedere nacht heerlijk wegdromen. Ieder product is gemaakt van de beste en meest comfortabele materialen zoals eendendons of koudschuim. Op deze manier slaap je nog lekkerder en stap je ‘s ochtends met een uitgeslapen gevoel de deur uit.