Witte Dreambedden Splittopper 140x200 Koudschuim Tencel XXL HR55 12 cm Dik

279,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Dreambedden Splittopper 140x200 Koudschuim Tencel XXL HR55 12 cm Dik

Deze splittopper is de perfecte oplossing om de naad tussen uw matrassen weg te werken, en toch u elektrisch verstelbare bodem te kunnen blijven gebruiken.
Deze split heeft een lengte van 80 cm.
Deze luxe splittopper is van hoge kwaliteit. De dikke splittopper heeft een Tencel hoes, dat houdt in dat hij superventilerend is en daardoor niet te warm. De kern van de splittopper is gemaakt van HR55 koudschuim. Koudschuim is een polyurethaanschuim, maar wordt tijdens de fabricage niet op een hoge temperatuur gemaakt. Koudschuim heeft van nature een open celstructuur, waardoor het materiaal zeer goed ademt en goed vocht opneemt.

Kuilvorming komt bij koudschuim bijna niet voor. Het materiaal geeft een hoog comfort en heeft een lange levensduur. Koudschuim toppers en matrasssen zijn in de regel van goede kwaliteit en de unieke eigenschappen zijn best hoog te noemen. Ook biedt koudschuim de beste progressieve tegendruk, met andere woorden: veel ondersteuning.
Tencel is het geregistreerd merk van de fabrikant Lenzing voor lyocell Het is een 100% natuurlijk en zeer duurzaam materiaal (Tencel draagt he Europese Ecolabel. Tencel wordt gemaakt van cellulose uit eucalyptus hout. Dit hout komt uit speciale, duurzaam beheerde bossen waar voor elke gebruikte boom een nieuwe boom wordt terug geplant. De productie van het materiaal gebeurt via een gesloten systeem waarbij water en oplosmiddelen blijvend gerecycled worden.

Specificaties:
- Deze Splittopper heeft een afritsbare Tencel hoes.- De hoes is anti allergisch.
- De topperkern is gemaakt van HR55 koudschuim.
- De splittopper heeft een dikte ca. 12 cm.
- De hardheid van de splittopper is medium/stevig
- De levensduur van de splittopper is tussen 5 - 8 jaar.
- De splittopper geeft een goede ondersteuning.
- De splittopper heeft een goede vochtregulatie.

Materiaal:
Koudschuim
Voorraad: