Witte Zavelo Topmatras Hollowsoft - Super Zacht - Lits-Jumeaux 160 x 200 cm - Topdekmatras - Topper Matras - Matrastopper - Anti-Allergeen

59,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Beddengoed.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Zavelo Topmatras Hollowsoft - Super Zacht - Lits-Jumeaux 160 x 200 cm - Topdekmatras - Topper Matras - Matrastopper - Anti-Allergeen

De Hollowsoft Topmatras is een heerlijk soepele oplegmatras die voor een extra comfortabele ligging zorgt, met maar liefst een vulgewicht van 750 gr/m2 van 100% hollowsoft polyester. Met een tijk van polyester/katoen en elastieken in de hoeken. Ook tevens een extra bescherming voor het matras. Wasbaar op 60 graden.
Dikte: tussen 2-4 cm. De Zavelo Hollowsoft Topmatras is een heerlijk soepele oplegmatras die voor een extra comfortabele ligging zorgt, met maar liefst een vulgewicht van 750 gr/m2 van 100% hollowsoft polyester. Met een tijk van polyester/katoen en elastieken in de hoeken. Ook tevens een extra bescherming voor het matras. Verlichting voor de rug Het Zavelo Topmatras geeft je rug een optimale ondersteuning en geeft net even dat beetje extra zachte gevoel. Volgens vele klanten geeft het topmatras een verlichting van de pijn in de rug tijdens het slapen en bij het opstaan. Een topmatras met "Hollowsoft" is een matras-topper die is ontworpen met een speciaal type vulling genaamd "Hollowsoft". Deze vulling staat bekend om zijn zachtheid en comfort, en wordt vaak gebruikt om een extra laag comfort en ondersteuning toe te voegen aan een bestaand matras. Hier is wat meer informatie:

  • Topmatras: Een topmatras, ook wel bekend als een matras-topper, is een dunne laag van meestal enkele centimeters dik die bovenop een bestaand matras wordt geplaatst. Het doel van een topmatras is om extra comfort, zachtheid en soms bescherming aan het matras toe te voegen. Topmatrassen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen en met verschillende vullingen.
  • Hollowsoft: "Hollowsoft" verwijst naar een vulling die wordt gebruikt in sommige topmatrassen. Het is een type synthetische vulling dat bekend staat om zijn zachte en pluizige textuur. Deze vulling lijkt op dons, maar het heeft een holle structuur die zorgt voor een goede luchtcirculatie en ademend vermogen. Hierdoor blijft de topmatras comfortabel en helpt het bij het reguleren van de temperatuur tijdens het slapen.
Een topmatras met Hollowsoft-vulling kan bijdragen aan het verbeteren van het comfort van je slaapoppervlak. Het voegt een extra zachte laag toe aan je matras, waardoor drukpunten verminderd kunnen worden en je slaapervaring over het algemeen verbetert. Het is belangrijk op te merken dat de kwaliteit en het comfort van een topmatras sterk kunnen variëren, afhankelijk van het merk, de dikte, de materialen en de constructie. Als je overweegt om een topmatras met Hollowsoft-vulling aan te schaffen, is het raadzaam om reviews te lezen, verschillende opties te vergelijken en indien mogelijk persoonlijk uit te proberen om te bepalen welke het beste aan je comfortbehoeften voldoet. Zéér geschikt voor een hard matras Heb je last van een hard matras? Dan is dit oplegmatras van Zavelo de echte oplossing. Je zult direct een verandering voelen. Door het vulgewicht van 750 gr/m2 geeft het topmatras een optimale ondersteuning en ligt het dus heerlijk zacht. Door de elastische hoeken blijft het matras ook goed op zijn plek liggen en niet verschuiven. Dus heb je last van je rug? Ligt je matras te hard? Of toch last van die spleet tussen de 2 matrassen van je boxspring? Dan is deze Zavelo Hollowsoft Topmatras echt de matras die je zoekt! Heerlijk zacht liggen voor een zachte prijs! Specificaties:
  • Materiaal: Polyester
  • Hoogte: ca. 4/5 cm
  • Hardheid: Zacht
  • Belasting: Tot 120 kg per persoon
  • Tijk wasbaar: Ja, wasbaar op 60°C
  • Geschikt voor droger: Ja

Maat:
160,  160-x-200-cm,  200
Materiaal:
Polyester,  Synthetisch
Voorraad: