Witte Better Nights Micro-pocketveren matras Prestige viscogel 120x190

642,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Better Nights Micro-pocketveren matras Prestige viscogel 120x190

De Better Night micro-pocketveren matras Prestige viscogel herbergt een unieke eigenschap. Deze bestaat nameijk uit een toplaag van Viscogel ! Deze matras met een baanbrekende technologie zorgt voor een ongestoorde nachtrust en superieur slaapcomfort. Deze matras is opgebouwd uit een kern van micro pocketveren en een toplaag van traagschuim met daarbovenop de unieke Visco gel.

De goede basis van de matras zijn de pocketveren met puntelasticiteit. Als u een veertje indrukt van de matras, blijven de anderen overeind. Uw rug heeft optimale ondersteuning door de verschillende pocketveren.

Het matras is aan 1 zijde voorzien van een 4 cm dike laag hoogwaardig traagschuim, zo kan u kiezen welke kant u gebruikt. Aan de ene zijde, de winterzijde, een matras uit traagschuim en wanneer u het matras omdraait kunt u genieten van de viscogel. Dankzij het traagschuim heeft dit matras ongekende viscositeit en dichtheid. Na gebruik neemt het snel weer zijn originele vorm aan. Het matras verdeelt automatisch uw gewicht en reduceert druk op de drukpunten van uw lichaam. Het wordt ten zeerste aangeraden voor het verlichten van gewrichtspijn, slapeloosheid, rugpijn en nekpijn.

Wat is nu juist Visco gel ? Visco is een drukverlagend schuim en neemt de pijnpunten weg. De gebruikte viscoschuim is van de nieuwe generatie en ademt voor de perfecte vochtcirculatie. De gelschuim is eveneens temperatuurregelend, en zorgt ook voor een zéér goede ventilatie.

Viscogel heeft een vijftal grote pluspunten. Zo biedt het een goede ondersteuning voor uw lichaam. Het is passend voor elke lichaamsbouw omdat de gel in het matras zich perfect vormt naar uw lichaam. Daarnaast is het pijnverlichtend doordat het drukverlagend is. Het vermindert de druk waardoor u minder pijn zal hebben. Dit matras is dus geschikt voor mensen met rugklachten en gewrichtsproblemen. Viscogel is heel geschikt voor mensen met allergieen, doordat de hoes anti-allergisch behandeld is. De belangrijkste troef van viscogel is dat het een afkoelend effect heeft. U slaapt dus nooit op een te warme matras. Ze is dus ook uitermate geschikt voor mensen die ‘s nachts veel zweten. Daarom is de viscogel de zomerzijde van uw matras. Kortom door deze matras slaapt u in luxe. De viscogel bezorgt u het ultieme slaapcomfort waardoor u slaapt in alle luxe en comfort.