Witte Beter Bed Traagschuim topmatras Linda - 140x200cm - dikte 7cm - Ökotex gecertificeerd

202,15
2 Prijzen, De beste prijs bij BeterBed.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Retour binnen 14 werkdagen
Bezorgd door PostNL en eigen bezorgdienst

Over Witte Beter Bed Traagschuim topmatras Linda - 140x200cm - dikte 7cm - Ökotex gecertificeerd

Het traagschuim topmatras Linda is een heerlijk topmatras voor jezelf, maar ook voor het milieu. Het traagschuim materiaal werkt drukverlagend waardoor je hele lichaam relaxt. Maar dit topmatras is ook goed voor het milieu. Naast het feit dat dit topmatras een Oeko-Tex® label heeft, wordt het topmatras ook opgerold verpakt en verzonden waardoor het minder ruimte in beslag neemt.

Hoe ligt het topmatras?
De kern van dit topmatras, wat dus bestaat uit traagschuim, zorgt voor een optimale drukverlaging. Door dit topmatras ervaar je minder tegendruk bij met name je heupen en schouders. Je gewrichten worden namelijk ontlast omdat het topmatras zich als het ware naar jouw lichaam vormt. Zeg maar gedag tegen wakker worden met spierpijn.

Meer over de matrashoes
De tijk is gemaakt van 100% polyester. Dit zorgt voor een extra zacht en huidvriendelijk slaapcomfort. De tijk is afritsbaar en wasbaar op maximaal 60 graden.

Dit topmatras is een uitblinker in

  • Milieuvriendelijk Oeko-Tex® label
  • Optimale drukverlaging
  • Vormt zich perfect naar je lichaam

Verzorging
We adviseren het topmatras 1x per maand te keren en te draaien. Voor een optimale bescherming van je topmatras adviseren wij het gebruik van een molton.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe topmatras. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Materiaal:
Traagschuim
Voorraad: