Witte Beter Bed Koudschuim topmatras Luna - 160x200cm - dikte 5cm

122,15
2 Prijzen, De beste prijs bij BeterBed.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Retour binnen 14 werkdagen
Bezorgd door PostNL en eigen bezorgdienst

Over Witte Beter Bed Koudschuim topmatras Luna - 160x200cm - dikte 5cm

Slaap je goed maar wil je extra comfort? Met koudschuim topmatras Luna koop je een topmatras van kwaliteit! Dit topmatras optimaliseert jouw huidige comfort en geeft jouw lichaam goede ondersteuning. Je ervaart goede ventilatie en vochtregulatie, en geen kuilvorming. Daarnaast is dit topmatras de perfecte keuze voor mensen die het snel warm hebben en/of veel transpireren in bed. Dit topmatras is voor iedereen geschikt.

Hoe ligt het topmatras?
Dit koudschuim topmatras Luna is voorzien van een geprofileerde kern met noppenprofiel. Dit zorgt voor goede ventilatie en extra comfort tijdens jouw nachtrust. Daarnaast zorgt het noppenprofiel voor een aangename massagewerking. Heerlijk toch! De elastische banden aan de hoeken kun je eenvoudig bevestigen aan je matras, hierdoor blijft dit topmatras altijd op zijn plek.

Meer over het topmatras
De tijk (matrashoes) is sterk en behoudt goed haar vorm, dit komt doordat het gemaakt is van 100% polyester. De duurzame tijk is voorzien van het Okotex Standaard 100 keurmerk. Met behulp van de rits maak je hem gemakkelijk los om op maximaal 60°C te wassen in de wasmachine. Dit zorgt keer op keer voor een frisse nachtrust!

Dit topmatras is een uitblinker in:
• Masserende werking dankzij noppenprofiel
• Goede drukverdeling
• Goede ventilatie en extra comfort
• Gemakkelijk te bevestigen aan matras

Zo houd je je topmatras langer mooi
Wij adviseren je om dit topmatras 1x per maand te keren én te draaien. Voor een optimale levensduur en bescherming gebruik je een molton.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe topmatras. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’. Dit topmatras is opgerold verpakt en kan hierdoor snel bij je thuis worden bezorgd. Bovendien draagt deze manier van verpakken bij aan een duurzamer transport. Vanwege de roltechniek is de tijk (matrashoes) na het uitpakken gekreukt. 24 uur na het uitrollen is het topmatras hersteld en optimaal beslaapbaar.

Materiaal:
Koudschuim
Voorraad: