Witte Beter Bed Select Beter Bed Flex Cool Deluxe Koudschuimmatras - 7 Comfortzones - 140x200x22 cm

432,15
2 Prijzen, De beste prijs bij BeterBed.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Wit

Retour binnen 14 werkdagen
Bezorgd door PostNL en eigen bezorgdienst

Over Witte Beter Bed Select Beter Bed Flex Cool Deluxe Koudschuimmatras - 7 Comfortzones - 140x200x22 cm

Het té warm hebben in bed is met koudschuimmatras Flex Cool Deluxe verleden tijd! In vergelijking met het Flex Cool matras heeft dit matras een extra toplaag voor een nóg koelere nachtrust. Dit matras helpt de temperatuur perfect te reguleren en is daardoor erg geschikt voor diegene die het snel warm hebben in bed. Met dit matras geniet je van een extreem koel matras direct vanaf het moment dat je er op gaat liggen!

Hoe ligt het matras?
Op dit matras lig je altijd in een optimale lighouding doordat de 7 comfortzones zorgen voor extra ondersteuning bij je nek, hoofd, schouders, heupen én taille. Daarnaast geniet jij van een uitstekende vochtabsorptie en ventilatie, dit komt door de open structuur van het koudschuim. Een perfecte warmteregulatie, zodat jij het iedere nacht weer heerlijk koel hebt in bed. Ook zorgt het voor een uitstekende drukverlaging door de zeer hoge elasticiteit in het matras. Geschikt voor zowel de rug-, zij- en buikslaper.

Meer over matrashoes
De tijk (matrashoes) is soepel en voelt erg koel aan, dit komt doordat het gemaakt is van een verkoelende stof met ademende eigenschappen. De tijk is afritsbaar en wasbaar op 40 graden.

Dit matras is een uitblinker in:
• Extra toplaag
• Subliem koel slaapklimaat
• Perfecte ventilatie en ademende eigenschappen
• Ideaal als je het snel warm hebt in bed

Zo houd je je matras langer mooi
Wij adviseren je om dit matras 1x per maand te keren van hoofd- naar voeteneind (is niet weerszijde beslaapbaar). Voor een optimale bescherming van je matras gebruik je een molton en een antislip-dek.

Levering & garantie
Dit matras is opgerold verpakt en kan hierdoor snel bij je thuis worden bezorgd. Bovendien draagt deze manier van verpakken bij aan een duurzamer transport. Vanwege de roltechniek is de tijk (matrashoes) na het uitpakken gekreukt. 24 uur na het uitrollen is het matras hersteld en optimaal beslaapbaar. Op het matras zit 2 jaar garantie volgens Beter Bed voorwaarden.

Materiaal:
Koudschuim
Voorraad: