Yumeko kinderhoofdkussen wol 50x60 zacht - Biologisch & ecologisch

79,95
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Ecru

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Yumeko kinderhoofdkussen wol 50x60 zacht - Biologisch & ecologisch

Hoofdkussen van Yumeko 100% biologisch en fairtraide. Het juiste hoofdkussen voor ieder slaaptype. SLAAP KINDJE SLAAP...
Daarbuiten loopt een biologisch schaap. Laat uw kind slapen op dit 100% biologische kussen gevuld met 400 gram prachtige bolletjes van biologische schapenwol. In een zachte witte tijk van biologisch katoen. Dit eco wollen kussen is uitermate geschikt voor kinderen, het is ademend en geeft voldoende ondersteuning voor een kind. Het bevat natuurlijk geen rits; om te voorkomen dat alles in een dolle bui eruit gehaald wordt. Frisse kussentjes voor frisse hersentjes. Slaap lekker! U houdt het kussen mooi als u het iedere ochtend even opschud.

VULLING VAN 100% BIOLOGISCHE WOL
Het kussen is gevuld met wol die is gevormd tot mooie veerkrachtige wolbolletjes afkomstig van biologisch gehouden blije schapen. Van wol van gelukkige schapen krijg je gelukkige dromen denken wij. De wol is met de grootste zorg ecologisch gereinigd en is gewassen met biologisch afbreekbare wasmiddelen. Wol is aan het einde van z'n - lange - leven helemaal recyclebaar.

TIJK VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN
De zachte, soepele tijk - hoes - van het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door de Global Organic Textile Standard (GOTS).