Grijze Roommate Lazy Long Dog Kussen Grey

79,- 64,-
2 Prijzen, De beste prijs bij babypark


Merk:
Categorieën:
Kleur:
biologisch gecertificeerd GOTS GOTS-gecertificeerd biologisch katoen Grijs

Gratis verzonden
1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Roommate Lazy Long Dog Kussen Grey

Roommate Lazy Long Dog Een gigantisch lang honden-kussen van het Deense Design merk Roommate. Deze lange teckel, de Lazy Long dog van Roommate is 2 meter lang, heeft lieve roze wangetjes en okergele pootjes. Een heerlijk knuffelkussen om in je bed te leggen en lekker tegenaan te kruipen tijdens het voorlezen, maar ook heel handig om tegen de deur aan te leggen zodat er geen tocht doorheen komt.

De Long Dog is gemaakt van 100% biologisch katoen, gevuld met 100% polyester en de details zijn erop geborduurd. Ook erg leuk te combineren met de Roommate Ster, Roommate Maan of Roommate Wolk! Roommate Lazy Long Dog van biologisch katoen De Lazy Long Dog is gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Een verantwoorde keuze voor je kindje én voor het milieu. Met een GOTS-certificering weet je zeker dat het volledige productieproces voldoet aan strenge milieu-eisen en dat het eindproduct gegrandeerd vrij is van eventuele schadelijke stoffen. Daarnaast is biologisch katoen echt een stuk zachter dan reguliere katoen. Roommate Roommate is een speels Deens Design merk voor kinderen, dat is opgericht door Christine Schwarzer en Anne Birgitte Balle. De collectie is uitermate geschikt voor de kinderkamer maar sommige artikelen zijn ook prima te integreren in de woonkamer! De producten van Roommate laten zich het best omschrijven als Scandinavisch, retro en grafisch. Ze gebruiken sprekende kleuren maar zijn toch niet per definitie alleen geschikt voor de kinderkamer.
De hele collectie van Roommate wordt gemaakt van GOTS- en OEKO-tex gecertificeerd biologisch katoen. Roommate wil voor haar producten niet anders dan de beste materialen, met een Roommate product haal je dan ook echt iets duurzaams in huis van bijzonder goede kwaliteit. Materiaal: biologisch katoen, vulling: 100% polyester, details geborduurd met garen
Eigenschappen: GOTS-gecertificeerd
Afmetingen: 200x30 cm
Wasvoorschrift: 30 graden
Leeftijd: 0+

Maat:
2017,  Long
Materiaal:
Biologisch katoen,  Katoen
Voorraad: