Witte Lumaland - Anti-allergie hoofdkussen - polyester vezel vulling - ritssluiting - 2x 600 gr dubbelzijdig gewatteerd - 2x 50x50 cm

25,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Lumaland - Anti-allergie hoofdkussen - polyester vezel vulling - ritssluiting - 2x 600 gr dubbelzijdig gewatteerd - 2x 50x50 cm

Zachte vering door aanpasbare vulling

Het hoofdkussen van Lumaland is heel eenvoudig zelf te vullen en dus naar behoefte aan te passen. Dankzij de geïntegreerde ritssluiting kunt u het kussen openen in een handomdraai.

Kies simpelweg de extra benodigde hoeveelheid aan vulmateriaal. Bepaal zelf wat voor u het meest aangenaam is en dan staat niets een aangename nachtrust nog in de weg.

De hoeveelheid aan vulmateriaal verschilt per formaat kussen: het kusssen van 40x40 cm bevat 400 gram microfibervulling, bij kussenformaat 50 x 50 cm Kissen zit er 600 gram vulling in. De maximale vulcapaciteit ligt bij 1150 gram, bij een kussenformaat van 40x145 cm.

Kwalitatief vakmanschap en eenvoudig in onderhoud

Het hoofdkussen overtuigt door stevigheid, welke ontstaat door de synthetische en duurzame holle vezel. Bovendien heeft de vezel een siliconen coating die ervoor zorgen dat het kussen zacht en soepel blijft.

Het kussen is dankzij de speciale vezel niet alleen stofafstotend en hierdoor bijzonder hygiënisch, maar ook tot 95°C te wassen.

Bovendien is het kussen bijzonder vochtabsorberend, mocht u last hebben van zweten in uw slaap dan biedt dit kussen uitkomst.

Let op: schudden vereist!

De complete set is vacuüm verpakt, dit houdt in dat het kussen naar de eerste keer uitpakken nog niet zijn volledige afmetingen heeft bereikt. Schudt het kussen op zodat de vulling zich kan verspreiden. De vulling van het kussen kan ook handmatig verdeeld worden door simpelweg de ritssluting te openen.