Witte Yumeko kinderhoofdkussen kapok 50x60 zacht - Biologisch & ecologisch

59,95
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Yumeko kinderhoofdkussen kapok 50x60 zacht - Biologisch & ecologisch

Hoofdkussen van Yumeko 100% biologisch en fairtraide. Het juiste hoofdkussen voor ieder slaaptype. MIJN EERSTE ECO KUSSEN
Een heerlijk en gezond kussentje voor kinderen vanaf een jaar of 3. Maar ook uitstekend geschikt voor mensen die graag een zacht klein kussen hebben. Helemaal plantaardig en gifvrij. Gevuld met 400 gram kapok uit Indonesië, verpakt in het mooiste en zachtste, witte biologisch katoen, dat voldoet aan de eisen van GOTS (Global Organic Textile Standard). Het kussen voelt zacht en knuffelig en is daarmee prima als eerste kussen voor onze kleine mensjes. Het kussen heeft de maat 50 x 60 cm.

100% PLANTAARDIG
Het kussen is helemaal plantaardig. Een uitkomst voor vegetariërs. Kapok komt van hoge Ceiba bomen in de tropen en is van nature heel zacht en ook hypo-allergeen. Je zou het plantendons kunnen noemen. Als vulling heeft het een goed ademende werking en geeft het een goede ondersteuning aan nek en hoofd. Een kapok kussen gaat ca. anderhalf jaar mee. De fijne kapok vezel breekt na verloop tijd.

ANTI-ALLERGEEN
Kapok is van nature hypo-allergeen. En Yumeko's tijken zijn extra dicht geweven - ze hebben het Nomite label - wat pech is voor de huismijt: die komt er niet in. Een kapok kussen is dus een ideale oplossing voor allergische mensen.

TIJK VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN
De zachte, soepele tijk - hoes - van het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door de Global Organic Textile Standard (GOTS).

MADE IN HOLLAND
Onze kapok kussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere kussens uit China.


Let op: Kapok houdt niet zo van vocht. Was het dus niet en let ook op met bijvoorbeeld nat haar na het douchen.