Witte yumeko hoofdkussen dons latex stevig biologisch ecologisch

179,95
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte yumeko hoofdkussen dons latex stevig biologisch ecologisch

Hoofdkussen van Yumeko 100% biologisch en fairtraide. Het juiste hoofdkussen voor ieder slaaptype. HEERLIJK STEVIG DONS EN NATUURLATEX KUSSEN
Een bijzonder comfortabele combinatie van veerkrachtig natuurlatex omgeven door zacht eendendons in een biologisch katoenen tijk. In goed Nederlands: the best of both worlds. Wij hebben deze kussens met groot plezier getest. De Oeko-tex gecertificeerde natuurlatex kern blijft altijd in model en biedt altijd goede ondersteuning. Het dons aan beide zijden zorgt voor meer comfort dan bij een gewoon latex kussen.

Dit boxkussen is medium stevig door de combinatie van de 7 centimeter dikke latex kern met 150 gram eendendons aan beide zijden. De onderkant van het kussen is een beetje hol gemaakt, zodat uw hoofd en nek daar beter ondersteund worden. Door de box vorm biedt het kussen zeer goede ondersteuning. Het is geschikt voor middelgrote zijslapers. De tijk is zacht en wit, van 100% biologisch katoen. De maat is 50x70 cm.

VULLING VAN DONS EN NATUURLATEX
Puur natuurlatex komt weinig voor. Vaak wordt er synthetische latex bijgemengd, omdat natuurlatex kostbaar is. Niet bij Yumeko natuurlijk. Dit kussen heeft een kern van door Oeko-tex gecertificeerd puur natuurlatex. De productie van natuurlatex vraagt weinig energie.

Natuurlatex heeft een geweldige soepelheid en is heerlijk bouncy, waardoor uw hoofd en nek altijd de steun hebben daar waar nodig maar zonder veel druk. Het latex kussen behoudt goed z'n vorm, zodat u nooit op een plat stuk ligt. Het 90% Nederlands eendendons is DOWNPASS-gecertificeerd en zorgt voor extra comfort, omdat het dit kussen zachter maakt waardoor en nog minder druk is op uw hoofd en nek. Een geweldige combinatie.

TIJK VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN
De zachte, soepele tijk - hoes - van het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door de Global Organic Textile Standard (GOTS). Anti-allergeenDe zuivere natuurlatex is anti-allergeen en anti-bacterieel. Een schone slaapomgeving, waar huismijt niks mee heeft. Zeer