Witte Yumeko hoofdkussen ganzendons 60x70 medium - Biologisch & ecologisch

225,-
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Yumeko hoofdkussen ganzendons 60x70 medium - Biologisch & ecologisch

Hoofdkussen van Yumeko 100% biologisch en fairtraide. Het juiste hoofdkussen voor ieder slaaptype. LUXE, MEDIUM KUSSEN VAN GANZENDONS
Is er iets fijner dan om uw vermoeide hoofd 's avonds te laten wegzinken in een kussen gevuld met ganzendons? Ganzendons is nog veerkrachtiger dan eendendons, simpelweg omdat de vogels en daardoor ook de donspluizen groter zijn. Ook kan dit type dons vocht beter opnemen. Gemaakt van het mooiste, zachte, biologisch katoen, gevuld met 590 gram ganzendons. Dit lekkere, medium kussen met formaat 60x70 cm is geschikt voor mensen met een gemiddeld postuur die op hun rug of zij slapen.

SLAPEN OP DONS
Er gaat niets boven slapen op dons: de kussen zijn zacht, licht, veerkrachtig en supercomfortabel, zeker omdat ze gevuld zijn met 90% ganzendons en 10% veertjes. De kussens van Yumeko schudt u 's morgens even op om ze weer perfect in vorm te krijgen. Deze ganzendonzen kussens zijn bovendien voorzien van speciaal stiksel dat ervoor zorgt het dons tijdens het slapen ook onderaan het kussen blijft zitten.

VERANTWOORD DONS
Yumeko heeft lang gezocht naar verantwoord ganzendons en we hebben het gevonden in Duitsland. Daar worden ganzen gehouden voor de vleesteelt op kleinschalige, biologische vrije-uitloopboerderijen. Yumeko is het enige bedrijf in Nederland dat kussens aanbiedt van biologisch GOTS-gecertificeerd ganzendons.

ANTI-ALLERGEEN
De zachte, soepele tijk van het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS. Yumeko's tijken zijn extra dicht geweven en dat is pech voor de huismijt: die komt er niet in. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van dons.