Witte The Pillow Compact Zacht - Orthopedisch kussen Soft Latex - Hoofdkussen voor Nekklachten - Kussen voor Nek inclusief Velours Kussensloop - 54x31x14cm

89,95
De beste prijs bij Meijers.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 7 dagen na ontvangst
Bezorgd door GLS

Over Witte The Pillow Compact Zacht - Orthopedisch kussen Soft Latex - Hoofdkussen voor Nekklachten - Kussen voor Nek inclusief Velours Kussensloop - 54x31x14cm

THE PILLOW

Orthopedisch kussen met de unieke 3-delige vorm. Het kussen is zo ontworpen dat de nekrol zorgt voor de benodigde tractie op de halswervels. Daarnaast zorgt het flexibele middenstuk dat de wervelkolom in de natuurlijke S-vorm ligt, bij rugligging. Bij zijligging zorgen de hoge zijdelen ervoor dat de wervelkolom zich in een onbelaste neutrale positie bevindt.

  • Goede slaap: het kussen past zich perfect aan de nek en het hoofd. Slaap steviger en ontspannen door drukontlasting van nek en schouders.
  • Fit en vitaal: omdat het kussen een onbelaste neutrale positie van de wervelkolom garandeert, sta je elke dag energiek op.
  • Bewezen kwaliteit: het kussen wordt al meer dan 30 jaar door mensen zonder en met nekklachten zoals Hernia en nekartrose aanbevolen.
  • Tevredenheidsgarantie: in het onwaarschijnlijke geval dat je ontevreden bent, kun je het product binnen de standaard verzendtijd retourneren.
  • Inhoud van de verpakking: 1 kussensloop met Nicky velours kussensloop; 1 luxe opbergtas

De Compact standaard uitvoering heeft een bovenlaag van natuurrubber en wordt geleverd in een luxe opbergtas.
Inclusief zachte velours sloop. Afmeting: 54x31x14 cm.

Bij The Pillow Compact zit een uitneembaar middenstuk in de sloop. Als je op je rug slaapt, kun je het middenstuk eruit halen voor tractie. Laat je het middenstuk erin dan heb je geen tractie en is het kussen geschikt om op je zij te liggen.

Alle uitvoeringen van The Pillow zijn verkrijgbaar in standaard en soft.
Standaard: lichaamsgewicht vanaf 65 kg
Soft: lichaamsgewicht tot 65 kg