Witte Fossflakes Voedingskussen | inclusief satijnen sloop

79,-
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Fossflakes Voedingskussen | inclusief satijnen sloop

Fossflakes Voedingskussen | inclusief satijnen sloop Het Fossflakes Voedingskussen is ontworpen om optimale ondersteuning te geven tijdens de borstvoeding aan zowel moeder als baby. Ongeacht welke positie u kiest, het voedingskussen zal ondersteuning bieden en spanning in nek, rug en schouders verminderen. Het helpt u borstvoeding te geven op een meer comfortabele manier, zonder moe te worden in uw armen. Het kussen is makkelijk overal mee naartoe nemen; te gebruiken in uw bed, op de bank, in een stoel en zelfs in de auto. In een later stadium kan het kussen ideaal hulp bieden als uw baby leert te gaan zitten, omdat het zorgt voor een goede ondersteuning.
Inclusief Satijnen Sloop Het vulmateriaal van het Fossflakes voedingskussen is een unieke mix van 70% Fossflakes (polyethyleen) en 30% Fossfill Ball vezels (polyester), die zachtheid en comfort bieden aan uw baby in de serene en warme ronding van het kussen. Het voedingskussen is hypoallergeen en wasbaar op 60°C, hierdoor eenvoudig te reinigen en goed vrij te houden van huisstofmijt. Het behoudt zijn vorm en volume, ook na veelvuldig wassen en gebruik.
Het Fossflakes voedingskussen is voorzien van een hoge kwaliteit tijk, puur katoen en is Oeko-Tex 100 Klasse I Standard gecertificeerd.