Witte AeroSleep® SafeSleep 3D hoofdkussen voor baby & kleuter - small - 46 x 30 x cm

39,95
2 Prijzen, De beste prijs bij babypark


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte AeroSleep® SafeSleep 3D hoofdkussen voor baby & kleuter - small - 46 x 30 x cm

Het eerste hoofdkussen voor je peuter of kleuter op basis van de beroemde AeroSleep® 3D-technologie.

    Het eerste AeroSleep® Hoofdkussen voor je peuter of kleuter
  • In hoogte aanpasbaar dankzij slim 2-in-1 systeem
  • Veilig in gebruik dankzij de AeroSleep® 3D-technologie
  • Ondersteunt de vrije ademhaling
  • Reguleert de warmte rondom het hoofd
  • Absorbeert vocht
  • Wasbaar op 60°C : anti-allergeen en antibacterieel
  • Uitgebreid wetenschappelijk getest
  • Made in Europe
  • Voldoet aan de strengste Europese normen voor babyveiligheid
  • Oekotex 100 Klasse 1 gecertificeerd
  • TÜV Rheinland gecertificeerd

Het AeroSleep® SafeSleep Hoofdkussen is ideaal als eerste hoofdkussen voor je peuter of kleuter.

Het is een slim 2-in-1 systeem, waarmee je twee verschillende kussens in één hebt. Dankzij de twee vullingen die je samen of apart kan gebruiken, pas je de hoogte van het kussen in een handomdraai aan. Je start met het lage kussen en voegt daar later dan de extra vulling aan toe.

Het AeroSleep® SafeSleep Hoofdkussen is gebaseerd op de beroemde AeroSleep® 3D-technologie waardoor je kind op een laagje lucht slaapt. De 3D-technologie van AeroSleep bestaat uit 3 lagen en is uitgebreid wetenschappelijk getest. Elke laag heeft een belangrijke functie voor het veilig slapen.

Dankzij de 3D-structuur garandeert het AeroSleep® SafeSleep Hoofdkussen een vrije ademhaling. Ook zorgt de extra luchtlaag voor de afvoer van overtollige warmte en een veilige warmteregulatie rondom het hoofd van je kindje. Bovendien worden vocht en transpiratie door de 3D structuur afgevoerd en in de absorberende laag opgenomen. Het AeroSleep® SafeSleep Hoofdkussen is gewoon wasbaar in de machine en ook nog eens op 60°! Zo houd je het kussen altijd vrij van allergenen en bacteriën.

AeroSleep® is toonaangevend op het gebied van slaapveiligheid voor kinderen. AeroSleep® volgt dan ook voortdurend de strengste normen en richtlijnen binnen de babysector.

De AeroSleep® technologie werd zeer grondig wetenschappelijk getest bij onafhankelijke onderzoekscentra om de beschermende kenmerken voor jouw kindje te garanderen.

Om kwaliteit en veiligheid continu te kunnen waarborgen, produceert AeroSleep® bewust in Europa en worden enkel de beste materialen gebruikt.

Alle AeroSleep® artikelen zijn dan ook Oekotex 100 Klasse 1 gecertificeerd. Dit betekent dat alle onderdelen vrij zijn van stoffen die schadelijk zouden kunnen zijn voor jouw kindje.

Door innovatie, duurzaamheid en verantwoord ondernemen laat AeroSleep® inmiddels talloze kindjes én hun ouders van een fijne nachtrust genieten.

Maat:
2016
Materiaal:
Katoen
Voorraad: