Witte Polydaun Joepi - 4-seizoenen kinderdekbed - Isocraft met Tripleguard - anti-huisstofmijt - 120x150 cm

80,96
5 Prijzen, De beste prijs bij Ikenik


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Bezorgd door POSTNL

Over Witte Polydaun Joepi - 4-seizoenen kinderdekbed - Isocraft met Tripleguard - anti-huisstofmijt - 120x150 cm

Huisstofmijt is één van de belangrijkste veroorzakers van allergieën bij de mens. Vooral kinderen zijn er snel overgevoelig voor. De Joepi collectie van Polydaun is speciaal voor kinderen met een huisstofmijtallergie of ter voorkoming hiervan. De Joepi-producten zijn gevuld met Isocraft® met een TripleGuard® behandeling. Deze vulling voorkomt dat de huisstofmijt zich nestelt in het beddengoed, net als bacteriën en schimmels. Zo biedt Joepi permanente bescherming. De 100% katoenen tijk zorgt er voor dat transpiratievocht niet wordt vastgehouden en biedt optimale ventilatie.

Joepi, zo fris als een hoentje
Dit 4 seizoenen dekbed is geschikt voor het hele jaar. Het bestaat uit 2 dekbedden, een zomer- en een herfstdeel, dat samen gevoegd kan worden d.m.v. druk knopen en dan als warm winter dekbed functioneert.

Kenmerken:

  • Tijk: 100% fijne katoen
  • Kleur: wit met wit paspelband
  • Vulling: 3D-Isocraft met Tripleguard® behandeling
  • Vulgewicht: Voor/najaarsdeel: 350 gram/m2, zomerdeel: 200 gram/m2
  • Warmteklasse: 1
  • Bevestiging: drukknopen
Polydaun:
Het begon allemaal in 1962 in Zweden. Het Zweedse Polydun brengt als één van de eerste Europese ondernemingen slaapzakken op de markt. Dochter Polydaun, verantwoordelijk voor de Nederlandse markt, is zo succesvol dat het uiteindelijk verzelfstandigt. Polydaun zit niet stil en komt al gauw met een compleet nieuw product: het dekbed. Een innovatie die een enorme evolutie betekent in slaapcomfort. In de jaren tachtig van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen van de (wollen) deken over op het dekbed. Binnen enkele jaren groeit Polydaun uit tot de grootste fabrikant in de Benelux van kunstvezel dekbedden en hoofdkussens.

Maat:
120 x 150 cm
Voorraad: