Witte AeroSleep Sleep Safe Pack Evolution - Kindermatras als beste getest! Maat: 60 x120 (ledikant)

159,-
De beste prijs bij V&D


Categorieën:
Kleur:
Wit

Over Witte AeroSleep Sleep Safe Pack Evolution - Kindermatras als beste getest! Maat: 60 x120 (ledikant)

Het Sleep Safe Evolution Pack van AeroSleep bestaat uit een matras en een unieke matrasbeschermer. Dankzij de innovatieve technologie van Aerosleep zorgt dit veilig slapen pakket ervoor dat je kindje vrij kan ademen in een veilige en gezonde slaapomgeving. De matras biedt extra ondersteuning voor je kindjes rug en gaat dankzij z?n geventileerde hoes langer mee. De luchtdoorlatende matras en matrasbeschermer van AeroSleep zorgen voor heerlijke nachtrust dankzij de uitstekende warmte- en vochtregeling. Antihuisstofmijt.

Wat AeroSleep zo typeert is de luchtdoorlatende 3D-honingstructuur. Zo worden warmte en vochtafvoer uitstekend geregeld. Het risico dat je baby oververhit raakt vermindert zo sterk. Let wel op: het AeroSleep-principe werkt alleen als je bovenop de koudschuimmatras en matrasbeschermer ook een AeroSleep-hoeslaken gebruikt. Daar vind je namelijk dezelfde open structuur terug.

De Evolution is een koudschuimmatras (HR 35). Het is van nature dus al een goed geventileerde matras die snel vocht afvoert. De AeroSleep-afwerking versterkt deze eigenschappen nog. De comfortabele kern heeft een hoge veerkracht en werkt brandvertragend.

Door de ventilatie onder je baby's lijfje wordt vochtige lucht afgevoerd en vervangen door verse lucht. Zo voorkomt AeroSleep schimmelvorming.

De afneembare hoes van polyester kan je wassen op 40