Trasman Hoogslaper Billy - groen

999,-
De beste prijs bij Emob.eu


Merk:
Categorieën:

Over Trasman Hoogslaper Billy - groen

Deze stevige hoogslaper genaamd Billy kan ook dienst doen als stapelbed. Onderaan is er namelijk een uitschuifbaar bed van 90x190 cm. Daaronder zijn er nog 2 opberglades.

En dat is nog niet alles. Wat dacht u van een uitschuifbaar bureau ? Zowel het bureau als de lades als het bed staan op kleine wieltjes en kunnen dus gemakkelijk in en uit geschoven worden.

Het bed is gemaakt uit spaanplaat en is grijs en wit van kleur. Verder zijn er nog enkele fel groene accenten aangebracht. Benieuwd naar de afmetingen van het bureau of van de lades ? Bekijk dan zeker de technische tekening met alle afmetingen van het bed, deze kan u als laatste foto vinden.

Nog extra opbergruimte nodig ? Deze hoogslaper biedt u dat. Achter de trap zijn er namelijk nog 3 legplanken verscholen. En boven het bureaublad is er nog 1 lange smalle legplank om kleine dingen op te plaatsen.

Het bed heeft een modern design en is afgewerkt met een laagje melamine. Het bed wordt als bouwpakket bij u geleverd.

De matrasbodem voor zowel het bed als het uitschuifbed is inbegrepen. De matrassen die zijn niet inbegrepen. Voor de hoogslaper heeft u een matras van 90x200 cm nodig met een maximale dikte van 19 cm. Voor het uitschuifbed heeft u een matras van 90x190 cm nodig, met een maximale dikte van 10 cm.

Opgelet: de bureaustoel is niet inbegrepen.

Deze hoogslaper is ideaal voor tieners met een kleinere kamer. Beschikbaar in meerdere kleuren.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.