Boxspring Benelux BV Opberg boxspring - 160 x 200 cm - Boxspring Paris met opbergruimte - velvet beige - AANBIEDING

849,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beige

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Boxspring Benelux BV Opberg boxspring - 160 x 200 cm - Boxspring Paris met opbergruimte - velvet beige - AANBIEDING

Kleine slaapkamer of last van ruimtegebrek? Of wilt u de spullen gedurende bepaalde seizoenen op een degelijke manier opbergen? Dan biedt deze mooie opberg boxspring Paris de juiste oplossing. Deze slimme uitvinding is de laatste trend op slaapkamergebied.

Boxspring Paris is een klassevolle boxspring, afgewerkt in een mooie fluweelstof grijze of beige kleur. Paris opbergbed is beschikbaar op 3 verschillende afmetingen: 140x200 cm, 160x200 cm en 180x200 cm.

Deze prijs van €849.- is voor de complete boxspring, inclusief 1 geheel 7-zone pocketveer matras met een integreerde koudschuim topper en een luxe hoofdbord.

▶Hoofdbord
Meegestoffeerd in grijze of beige fluweelstof met de opberg box van dit bed. Beknoopt voor een luxe en klassieke uitstraling. Totale hoogte hoofdbord: 130 cm.

▶Boxen
De boxen van boxspring Paris hebben een opbergfunctie. Deze is vanaf het voeteneind gemakkelijk omhoog te zetten d.m.v. een gasveer mechanisme waardoor er zich in de boxen een zee aan ruimte bevind.

▶Matras
De 7- comfortzones zorgen voor een speciale ondersteuning bij de schouders, heupen en bekken waardoor het matras zich perfect vormt naar de contouren van je lichaam. Dit zorgt voor een hoog ligcomfort. Het 1 geheel matras bevat maar liefst 300 pocketveren per vierkante meter. Hierboven is een extra elastische drukverdeler geplaatst die de overgang van de zones gelijkmatig verspreidt naar de punten waar je lichaam de ondersteuning het meeste nodig heeft.

Eigenschappen:

Model: Paris
Hoofdbord: Luxe beknoopt hoofdbord Paris
Hoogte hoofdbord: 130 cm in hoogste punt
Breedte hoofdbord: Breedte bed + 3 cm aan beide zijden
Boxen: met opbergruimte
Matras: 7-zone pocketveer matras
Kern matras: 300 pocketveren / m²
Afdeklaag matras: HR Koudschuim
Dikte matras: ca. 30 cm
Topper: Integreerde topper
Topper dikte: ca. 6 cm
Poten: Verchroomde poten
Zithoogte boxspring: ca. 63 cm
Materiaal: Fluweel stof
Kleur: Grijs en beige
Breedte: 140 cm / 160 cm / 180 cm
Lengte: 200 cm.
Gewichtsklasse: tot 120 kg
Verrijdbaar: Nee
Garantie: 3 jaar CBW Garantie!