Licht-grijze Beter Bed Basic Beter Bed Cisano Complete Boxspring met Silver Pocket Deluxe Foam Matras - 120x200 cm - Lichtgrijs

663,44
2 Prijzen, De beste prijs bij BeterBed.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Licht grijs

Retour binnen 14 werkdagen
Bezorgd door PostNL en eigen bezorgdienst

Over Licht-grijze Beter Bed Basic Beter Bed Cisano Complete Boxspring met Silver Pocket Deluxe Foam Matras - 120x200 cm - Lichtgrijs

Met boxspring Cisano vlak (niet verstelbaar) met matras Silver Pocket deluxe Foam haal je een zeer complete én comfortabele boxspring in je slaapkamer voor een zeer aantrekkelijke prijs. De boxspringset wordt geleverd inclusief een in hoogte verstelbaar hoofdbord, bonellgeveerde boxen en een luxe pocketveermatras.

De boxspring is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Bij de uitvoering van 120 en 140 cm breed zit standaard een tweepersoonsmatras en bij de uitvoeringen vanaf 160 cm zitten twee losse eenpersoonsmatrassen.

Varieer met de hoogte van het hoofdbord!
Het hoofdbord van boxspring Cisano stel je naar wens in verschillende hoogtes in. Zo kun je nog eens variëren met de looks van je boxspring. Ook ideaal wanneer je gaat verhuizen en het bed onder een schuin afdek geplaatst moet worden bijvoorbeeld!

Heerlijk slaapcomfort
Op deze box geniet je van een fijne nachtrust dankzij prima ondersteuning van het comfort van twee losse boxen voorzien van bonellveren. Hier bovenop lig het 22 cm dikke comfortabele Silver Pocket Deluxe Foam matras met 310 pocketveren per m2 en wel 5 comfortzones. Deze comfortzones zorgen voor extra ondersteuning in hoofd en nek, schouders en heupen. Het matras heeft een koudschuim afdeklaag van 3,5 cm dik en een medium hardheid. De combinatie met de bonellveren boxen zorgt voor een goed ventilerend slaapklimaat. Het matras is geschikt voor personen met een gewicht tot 100 kilogram.

Voordelen op een rijtje
* Complete set met hoofdbord, box, matras
* In hoogte verstelbaar hoofdbord
* Perfecte ondersteuning en fris slaapklimaat

Onderhoud
We adviseren je om de boxspring regelmatig uit te zuigen met een stofzuiger met een speciaal meubelmondstuk.

Materiaal:
Polyester,  Stof
Voorraad: