Licht-grijze Yumeko kussensloop velvet flanel light grijs 60x70 - Biologisch & ecologisch - 1 stuk

35,95
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Licht grijs Light

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Licht-grijze Yumeko kussensloop velvet flanel light grijs 60x70 - Biologisch & ecologisch - 1 stuk

Kussensloop van Yumeko van 100% biologisch fairtrade materiaal. Kussensloop in de meest voorkomende maten. FLUWEELZACHT EN LUXE
Van alle mooie kussenslopen van Yumeko is het velvet flanel toch echt het zachtst. Hoe dat kan? Het biologische katoen ondergaat een speciale behandeling voordat het Yumeko Velvet Flanel mag worden genoemd. Tijdens een delicaat, ambachtelijk proces worden fijne vezels losgemaakt, waardoor de stof zeer zacht wordt en extra volume krijgt. Dat gebeurt een aantal malen onder lage druk, zodat het garen niet beschadigt. De langere pluisjes scheert men daarna weg. Het materiaal dat zo ontstaat is bijzonder soepel en zacht. Als u uw hoofd op een luxe flanel kussensloop vlijt, zult u niet lang wakker blijven.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN
Het biologische katoen voor de velvet dekbedovertreksets komt uit Turkije en Tanzania is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën. Het is daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw overtrek 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor ieder eenpersoonsovertrek gemiddeld een kilo chemicaliën nodig is.

Materiaal:
Biologisch katoen,  flanel,  Katoen
Voorraad: