Witte Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 - Biologisch & ecologisch

729,-
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 - Biologisch & ecologisch

Dekbedden van Yumeko van 100% biologisch fairtrade materiaal. Voor ieder seizoen het juiste dekbed beschikbaar. SPECIAAL VOOR KOUKLEUMEN
Heeft u nooit een dekbed gevonden dat warm genoeg was? Dan is dit donzen dekbed extra warm een droom die uitkomt. Of liever gezegd: een dekbed waardoor u eindelijk ongestoord kunt dromen. Nooit meer uit uw slaap gehouden worden vanwege die ijsvoeten, nooit meer midden in de nacht wakker schrikken vanwege de kou die in uw lichaam is gekropen. Dat geen enkel ander dekbed voor u voldeed kan komen doordat u kouwelijk bent aangelegd of omdat het 's winters erg fris wordt bij u in de slaapkamer. In oude of slecht geïsoleerde huizen is het bij strenge vorst zelden behaaglijk binnen.

DIK EN TOCH LICHT
Het extra warme donzen dekbed is twee keer zo dik als een gewoon winter dekbed omdat het twee keer zoveel dons bevat. Maar eendendons weegt bijna niks en daarom voelt het dekbed toch heerlijk licht en fluffy. Het is een eendelig dekbed in warmteklasse 1+. Alle donzen dekbedden van Yumeko zijn voorzien van knoopsgaatjes, zodat u de dekbedden onderling kunt combineren. De knoopjes sturen we u op aanvraag toe.

NET IETS LANGER VOOR MEER COMFORT
Alle eco donzen dekbedden van Yumeko zijn 2.20 lang. Dat vinden we comfortabeler. Geen koude voeten meer of een vlaag koude lucht die naar binnen piept.

100% BIOLOGISCH KATOEN EN VERANTWOORD DONS
De zachte, soepele tijk - hoes - van het dekbed is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS. Het dons en de veertjes komen van Nederlandse eenden en is DOWNPASS gecertificeerd. U weet zeker dat er nooit levend wordt geplukt. Zo geniet u van de voordelen van dons, en maakt u slapend de wereld een beetje beter.

ANTI-ALLERGEEN
Yumeko's tijken zijn extra dicht geweven - ze hebben het Nomite label - en dat is pech voor de huismijt: die komt er niet in. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van veertjes en dons.

MADE IN HOLLAND
Onze donzen dekbedden worden gemaakt