Grijze Yumeko kinderdekbedovertrek jersey white grey 100x135

55,95
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs White / Grey Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Yumeko kinderdekbedovertrek jersey white grey 100x135

Kinderdekbedovertrek van Yumeko gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal. WARME, KNUFFELIGE JERSEY OVERTREK

Heerlijk zachte en knuffelige overtrek voor eco kids. Van jersey katoen. Als uw zoon of dochter één keer onder Yumeko's jersey heeft geslapen wil hij of zij nooit meer iets anders. Het is namelijk net zo comfortabel als hun favoriete t-shirt. Behaaglijk, warm en knuffelig. De onderzijde sluit u af met mooie kokoshouten knoopjes.

HET ZACHTE COMFORT VAN YUMEKO'S JERSEY KATOEN

Jersey bedlinnen wordt - net als t-shirts - gebreid (i.t.t. geweven) en is daardoor zacht, knuffelig en heeft wat stretch. Uitermate comfortabel en kinderen zijn er gek op Yumeko gebruikt puur eco katoen in een mooie kwaliteit van 160 gram per m2. Pure verwennerij. Voor uw huid en voor de wereld. Net als t-shirt is het bedlinnen erg makkelijk in onderhoud.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat het overtrek 100% eco is. Beter voor uw kind en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN

Yumeko concentreert zich bij de productie van haar bedlinnen op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Materiaal:
Biologisch katoen,  Jersey,  Katoen
Voorraad: