Antraciet-grijze Ten Cate Katoenen Eenpersoons Dekbedovertrek - Dekbedovertrek 140x200/220 - Block Antraciet - inclusief een bijpassend kussensloop 60x70 cm

27,99
4 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs Donkergrijs Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Antraciet-grijze Ten Cate Katoenen Eenpersoons Dekbedovertrek - Dekbedovertrek 140x200/220 - Block Antraciet - inclusief een bijpassend kussensloop 60x70 cm

Val in slaap onder het comfortabele, zachte en stijlvolle Ten Cate Katoenen Eenpersoons Dekbedovertrek. Dit dekbedovertrek in de afmeting 140x200/220 cm wordt geleverd met een bijpassend kussensloop geschikt voor een kussen van 60x70 cm. Gemaakt van 100% katoen, garandeert het een zachte aanraking en een goede nachtrust. Met een hoge kwaliteit en lange kleurechtheid, is dit overtrek ontworpen om lang mee te gaan. Het is ook voorzien van een dubbele instopstrook van 20 cm over de volledige breedte, waardoor het geschikt is voor dekbedden tot 220 lang. Het dekbedovertrek beschikt dus nog over een additionele flap van 20 cm.

Pluspunten

  • Gemaakt van 100% katoen voor een zachte aanraking.
  • Hoge kwaliteit en lange kleurechtheid voor langdurig gebruik.
  • Voorzien van een dubbele instopstrook over de volledige breedte, geschikt voor dekbedden tot 220 lang.
  • Inclusief een bijpassend kussensloop van 60x70 cm.
Comfort en Kwaliteit
Het Ten Cate Katoenen Dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen, wat bijdraagt aan een zachte aanraking en een comfortabele nachtrust. De hoge kwaliteit en lange kleurechtheid zorgen ervoor dat je lang kunt genieten van dit overtrek, zonder in te leveren op stijl of comfort.

Aanpasbaar en Praktisch
Het Ten Cate dekbedovertrek is voorzien van een dubbele instopstrook over de volledige breedte. Dit maakt het overtrek geschikt voor dekbedden tot 220 lang, waardoor het een praktische keuze is voor verschillende bed afmetingen. De totale lengte van het dekbedovertrek is 240 cm lang.

Stijlvol Design
Dit dekbedovertrek heeft een stijlvol ontwerp dat je slaapkamer een elegante touch geeft. Het wordt ook geleverd met een bijpassend kussensloop van 60x70 cm, zodat je bed er altijd op zijn best uitziet.

Specificaties
  • Materiaal: 100% Katoen
  • Afmeting dekbedovertrek: 140x200/220
  • Afmeting kussensloop: 60x70 cm
  • Instopstrook: Dubbele instopstrook over de volledige breedte
  • Kleurvastheid: Lange kleurechtheid
  • Was instructies: 30 graden, normaal drogen

Materiaal:
Katoen,  RVS
Voorraad: