Bovenlaken Dommelin – bovenlakens katoen percal – ecru – 240x270

69,-
De beste prijs bij Woonboulevardpoortvliet.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Ecru

Gratis verzonden
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bovenlaken Dommelin – bovenlakens katoen percal – ecru – 240x270

Bovenlaken Dommelin is een heerlijk zacht percal katoen laken van zeer mooie kwaliteit. De kleur van het bovenlaken is ecru. Als u katoenen lakens wilt kopen, dan zijn de lakens van Dommelin zeker een aanrader! De kwaliteit percal katoen is namelijk 100% katoen, echter is percal met meer draden geweven (200 TC). Dit maakt de stof percal zeer zacht, sterk en soepel. Daarnaast zijn percal katoenen lakens het hele jaar door te gebruiken.

Bovenlaken Dommelin is een laken voor een lits- jumeaux bed en heeft een afmeting van 240x270. Als het bed 180 of 200 cm breed is, dan hangt het bovenlaken voldoende over en is er voldoende ruimte om het in te stoppen.

Dommelin percal lakens worden gemaakt van 100% gekamde gemerceriseerde garens. Gemerceriseerde katoen is een katoenen draad die extra behandeld is waardoor het garen een lichte glans en zijde- achtige uitstraling krijgt. Omdat het katoenen weefsel gewoonlijk bij de eerste wasbeurt krimpt, is het aan te raden om voor het gebruik het laken eerst te wassen.

Bovenlaken Dommelin kan op 60 graden gewassen worden en mag in de droger. Check voor het gebruik altijd het waslabel. Een luxe van een bovenlakens katoen is dat u minder gauw het hele dekbedovertrek hoeft te verschonen.
Wilt u katoenen lakens kopen? Dit katoenen laken is prachtig van kwaliteit. Bovenlakens katoen percal gaan lang mee!

Materiaal:
Katoen
Voorraad: