Shine Glans Satijn Dekbedovertrek - Goud Maat: 1-Persoons (140 x 220 cm + 1 kussensloop 60x70cm)

19,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Goud Goudkleurig

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Shine Glans Satijn Dekbedovertrek - Goud Maat: 1-Persoons (140 x 220 cm + 1 kussensloop 60x70cm)

Shine Lifestyle dekbedovertrekken Luxe dekbedovertrek van zijdezachte glanssatijnstof. De subtiele glans zorgt voor een verrijking van je interieur. Dit Shine dekbedovertrek is een sfeervolle toevoeging van je slaapkamer. De fraaie stof zorgt voor warmte en sfeer. Tevens is het Shine dekbedovertrek eenvoudig te reinigen, krimpvrij en kleurvast! Je staat dankzij dit dekbedovertrek altijd weer goed uitgerust op!

Dit Shine Lifestyle dekbedovertrek is volledig antiallergeen, reguleert de talgproductie. De samenstelling kalmeert een vurige huid, bestrijdt acne en andere onzuiverheden van de huid en werkt verkoelend. De weeftechniek zorgt ervoor dat de garens heel dicht bij elkaar komen te liggen. Hierdoor ontstaat een heerlijke soepele, fijne en glanzende stof. Satijnen kussenslopen voelen veel soepeler en gladder aan in tegenstelling tot katoenen slopen. Dit zorgt ervoor dat uw haar minder droog aanvoelt en haarpunten minder snel zullen splijten. Ook houdt het beter de rimpelvorming tegen, overtollige talgproductie en vouwen in het gezicht na het slapen! Doordat de talgproductie geremd wordt, zult u ook minder last krijgen van vettig haar.

Het dekbedovertrek van het merk Shine Lifestyle is een lust voor het oog en een must voor uw slaapkamer, het brengt een geheel nieuwe sfeer en uitstraling op jouw bed.

Tevens is het dekbedovertrek beschikbaar in de maten
- 140x220+40cm instopstrook over de volledige breedte plus 1 kussensloop van 60x70 cm
- 200x220+40cm instopstrook over de volledige breedte plus 2 kussenslopen van 60x70 cm)
- 240x220+40cm instopstrook over de volledige breedte plus 2 kussenslopen van 60x70 cm) De verkrijgbare kleuren zijn zeer divers, te weten: Wit, Roze, Rood, Kobaltblauw, Fuchsia, Zilver, Goud en Zwart Product kenmerken:
- Dekbedovertrek (Glanssatijn)
- Merk: Shine Lifestyle
- Materiaal: Polyester Glans Satijn
- Verkrijgbaar in drie maten en acht kleuren
- Gemakkelijk te reinigen, krimpvrij en kleurvast
- Anti-klit en pluis
- Goed ventilerend
- Zijdezacht aanvoelend
- Huisstofmijt werend De bovenkant van het satijnen dekbedovertrek is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig satijn en heeft een prachtige glans. De onderzijde /binnenkant van het dekbedovertrek is voorzien van microfiber. Hierdoor glijdt het dekbedovertrek niet weg en zorgt bovendien voor een betere vochtopname!

Shine Lifestyle is meer dan alleen dekbedovertrekken, zo kunt je ook gordijnen en de mooiste spreien combineren met je dekbedovertrekken waardoor jou (slaap)kamer nog meer Lifestyle krijgt. Leuk is ook dat je de kleuren kunt combineren, bijv. Rode gordijnen met Zwarte dekbedovertrekken, bekijk alle mogelijkheden op Trendybed.com Shine Protect & Care is the best for your Hair

Materiaal:
Microvezel
Voorraad: