Blauwe Slaap Vaak Oilily Blooming Stripe dekbedovertrek - 1-persoons (140x200/220 cm + 1 sloop) - Katoen satijn - Blue

69,95 44,95
7 Prijzen, De beste prijs bij Beddengoed.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Slaap Vaak Oilily Blooming Stripe dekbedovertrek - 1-persoons (140x200/220 cm + 1 sloop) - Katoen satijn - Blue

De nieuwe beddengoed collectie van Oilily is weer sprankelend en kleurrijk als altijd. Ook dit Oilily Dekbedovertrek Blooming straalt in elke woonkamer.

• Merk: Oilily
• Materiaal: 100% Katoensatijn
• Inclusief 1 of 2 kussenslopen van 60 x 70 cm
• Geschikt voor alle lengtematen (totale lengte 260 cm)
• Dubbele instopstrook over gehele breedte
• Kleur: Blauw

Oilily Dekbedovertrek Blooming Stripe Blauw De nieuwe beddengoed collectie van Oilily is weer sprankelend en kleurrijk als altijd. Ook dit Oilily Dekbedovertrek Blooming straalt in elke woonkamer. Een perfect dekbedovertrek om te slaapkamer wat op te fleuren. Én ook nog eens zeer goede kwaliteit katoen satijn. Katoensatijn dekbedovertrek Oilily Dit dekbedovertrek van Oilily is gemaakt van 100% katoensatijn. Dit geeft het een chique glans en voelt glad aan door de satijnweving. Dit is een ademend materiaal, dat ook goed vocht opneemt. Dit overtrek is geschikt voor dekbedden van 200, 210 en 220 cm en heeft een totale lengte van 260 cm. Je mag dit overtrek wassen op maximaal 60 graden. De overtrekken van Oilily zijn van hoge kwaliteit, waardoor de unieke kleurencombinaties ook mooi blijven na het wassen. Oilily Dekbedovertrek Fashion for your bed Oilily staat wereldwijd bekend om de levendige kleuren en unieke ontwerpen. Deze kenmerken zien we ook terug in de dekbedovertrekken die het merk ontwikkelt. Het Nederlandse merk Olily creëert bijzondere dekbedovertrekken in gewaagde kleuren. Stippen zijn niet perfect rond en strepen zijn niet kaasrecht. De ontwerpers hebben groot oog voor detail en creëren graag 'the perfect imperfection' voor jouw slaapkamer.

Maat:
(1,  140x200/220,  Persoons)
Materiaal:
Katoen,  katoensatijn,  Satijn
Voorraad: