Naturelkleurige Irisette Marjolein Bastin Veder - dekbedovertrek - tweepersoons - 200x200/220 - Naturel

69,95
De beste prijs bij Bedshop.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Naturelkleur

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door POSTNL, Fietskoerier.nl

Over Naturelkleurige Irisette Marjolein Bastin Veder - dekbedovertrek - tweepersoons - 200x200/220 - Naturel

Dekbedovertrek Veder is verfraaid met door Marjolein Bastin handgetekende veren. Op dit dekbedovertrek is een veren verzameling te zien met veren in tonale naturel tinten. De veren zijn van Nederlandse watervogels zoals de gans en eend. De veren zijn over het hele dekbed gestrooid waardoor het een speels en landelijk tafereel is. Dit dekbedovertrek past in een landelijke en klassieke slaapkamer.


Voordelen van dit dekbedovertrek

Dekbedovertrek Veder is gemaakt van 100% katoen. De speciale druktechniek zorgt ervoor dat het geheel extra zacht aanvoelt. Daarnaast blijven de kleuren erg mooi na het wassen. Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden. Daarmee wordt het dekbedovertrek gemakkelijk onder de matras gestopt en worden koude voeten voorkomen. Het is geschikt voor dekbedden van 200cm, 210cm of 220cm. Bij de lits-jumeaux of tweepersoons dekbedovertrekken worden standaard twee kussenslopen bijgeleverd, bij de eenpersoons dekbedovertrekken wordt één kussensloop bijgeleverd. Het dekbedovertrek heeft aan de voor- en achterzijde hetzelfde dessin.

• Natuurtekeningen

• 100% katoen, natuurlijk en ademend

• Wassen tot 60 graden

• Geschikt voor droogtrommel

• Eenvoudig te strijken

• Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden

• Geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220cm lang


Waarom kiezen voor Marjolein Bastin?

De pure natuurtekeningen van Marjolein Bastin zijn op een frisse manier vertaald naar een bed- en badtextielcollectie. De dessins kenmerken zich door schitterende illustraties, vervaardigd op een mooie kwaliteit katoen.

Materiaal:
Katoen
Voorraad: