MARJ BAST Marjolein Bastin Guirlande - Dekbedovertrek - Tweepersoons - 200x200/220 cm + 2 kussenslopen 60x70 cm - Multi

49,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over MARJ BAST Marjolein Bastin Guirlande - Dekbedovertrek - Tweepersoons - 200x200/220 cm + 2 kussenslopen 60x70 cm - Multi

Dekbedovertrek Guirlande is verfraaid met een handgetekende vogels en bloemen ontworpen door Marjolein Bastin. Op dit dekbedovertrek vormen de uitgebloeide paardenbloem, het roodvorstje, de kamperfoelie en de bloesem een guirlande die van links naar recht over het dekbedovertrek loopt. Deze scène speelt zich af aan het einde van de zomer. Het dekbedovertrek heeft een rustige maar kleurrijke uitstraling en oogt speels en fris. Dit dekbedovertrek past in een landelijke en klassieke slaapkamer.
Voordelen van dit dekbedovertrek
Dekbedovertrek Guirlande is gemaakt van 100% katoen. De speciale druktechniek zorgt ervoor dat het geheel extra zacht aanvoelt. Daarnaast blijven de kleuren erg mooi na het wassen. Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden. Daarmee wordt het dekbedovertrek gemakkelijk onder de matras gestopt en worden koude voeten voorkomen. Het is geschikt voor dekbedden van 200cm, 210cm of 220cm. Bij de lits-jumeaux of tweepersoons dekbedovertrekken worden standaard twee kussenslopen bijgeleverd, bij de eenpersoons dekbedovertrekken wordt één kussensloop bijgeleverd.
• Wassen tot 60 graden
• Geschikt voor droogtrommel
• Eenvoudig te strijken
• 100% katoen, natuurlijk en ademend
• Geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220cm lang
Waarom Marjolein Bastin kopen?
De Nederlandse tekenares Marjolein Bastin, staat vooral bekend om haar bijzondere tekeningen van dieren, bloemen, bomen en andere thema’s uit de natuur. Hiermee ontvangt zij zowel nationale als internationale aandacht. In Nederland kennen we haar tekeningen vooral uit het Nederlandse vrouwenweekblad Libelle. Het bedtextiel dat Beddinghouse in samenwerking met Marjolein Bastin ontwerpt, wordt dan ook gekarakteriseerd door haar pure natuurtekeningen. De dessins kenmerken zich met name door illustraties van vogels en bloemen, vervaardigd op een mooie kwaliteit katoen.

Materiaal:
Katoen
Voorraad: