Diverse-kleuren Kardol & Verstraten Lush Garden Dekbedovertrek - Tweepersoons - 200x200/220 cm - Multi

149,95 78,72
De beste prijs bij NADUVI


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren

Over Diverse-kleuren Kardol & Verstraten Lush Garden Dekbedovertrek - Tweepersoons - 200x200/220 cm - Multi

Lush Garden is, zoals de naam al zegt, als een weelderige tuin. Elke bloem is op zich een kunstwerkje. Dit bijzondere dessin vol transparante gelaagdheid van diverse soorten bloemen en bloembladen is een prachtig artwork. Zachte pastel- en poedertinten afgewisseld met hier en daar een frisse heldere ‘noot’. Een schilderachtig dekbedovertrek met romantische uitstraling en mooie grafische gelaagdheid. Lush Garden is geschikt voor elk type slaapkamer, de moderne, landelijke of klassieke!
Voordelen van dit dekbedovertrek Het dekbedovertrek wordt gemaakt van zeer zacht 100% katoensatijn. Dit geeft het overtrek een chique glans en voelt heerlijk glad en zacht aan. Het dekbedovertrek is digitaal geprint, waardoor de kleurtonen nog meer diepte hebben. Lush Garden is voorzien van een effen ‘nude’ achterzijde en heeft een extra lange instopstrook over de gehele breedte van het overtrek. De totale lengte van het overtrek is 260cm en dat is langer dan gebruikelijk. Hierdoor sluit het bij ieder type bed perfect aan, en is hierdoor juist geschikt voor extra hoge matrassen. Het dekbedovertrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de droogtrommel en kan gestreken worden. Indien het dekbedovertrek vochtig uithangt, hoeft er niet gestreken te worden. Bij de lits-jumeaux of tweepersoons dekbedovertrekken worden standaard twee kussenslopen bijgeleverd, bij de eenpersoons dekbedovertrekken wordt één kussensloop bijgeleverd.
• Bloemendessin
• 100% katoensatijn van hoge kwaliteit (220 TC)
• Wassen tot 60 graden
• Geschikt voor droogtrommel
• Eenvoudig te strijken
• Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden • Geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220cm lang
Waarom Kardol & Verstraten kopen?
Het merk Kardol & Verstraten is een toonaangevend bedtextiellabel uit Amsterdam en wordt al bijna 20 jaar geroemd om haar unieke dessins en hoogwaardige kwaliteit bedtextiel. Het label haalt haar inspiratie hoofdzakelijk uit de mode en grootstedelijke architectuur, waardoor er ieder half jaar weer een spraakmakende collectie op de markt komt. Een dekbedovertrek van Kardol & Verstraten staat garant voor topkwaliteit bedtextiel in combinatie met unieke dessinering voor een bijzonder dekbedovertrek in iedere slaapkamer.

Materiaal:
Katoen,  katoensatijn
Voorraad: