Topper Hoeslaken - Wit - 140x200 cm - Jersey Stretch - Villa Park

32,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Topper Hoeslaken - Wit - 140x200 cm - Jersey Stretch - Villa Park

Dit topper hoeslaken verlengt de levensduur van je matras doordat het transpiratievocht opvangt. Dit dubbel jersey hoeslaken is geschikt voor alle soorten toppers tot 12 cm! Materiaal:
Dit topper hoeslaken is gemaakt van dubbel jersey. Dubbel jersey is gemaakt van 100% katoen, het is een speciale weeftechniek waardoor het katoen rekbaar wordt. Het hoeslaken is ademend, ventilerend, comfortabel en luchtig. Bovendien is dubbel jersey volledig kreukvrij en hoeft dus niet gestreken te worden. Ook is dubbel jersey door het materiaal en de weving altijd lekker warm. Dit dubbel jersey topper hoeslaken heeft een grammage van 220 gr/m². Dit is behoorlijk veel voor een hoeslaken! Hierdoor is dit hoeslaken dan ook twee keer zo dik dan een normaal jersey hoeslaken. Bij het weven zijn hoogwaardige garen gebruikt, hierdoor gaat het hoeslaken én langer mee én blijft de kleur langer behouden. Overige informatie:
Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek en heeft daardoor een perfecte pasvorm. Ook blijft het hoeslaken hierdoor perfect op zijn plek, nacht na nacht. Zo kan jij ongestoord verder slapen en genieten van je nachtrust.

Dit hoeslaken is speciaal geschikt voor een topper matrassen van 5 t/m 12 cm hoog.

Villa Park:
Het beddengoed van Villa Park is gemaakt van prachtige ‘Egyptkatoen’. Dit is een van de meest luxueus aanvoelende materialen en het is een stof van sterke kwaliteit. Door de speciale weeftechniek voelt de stof super zacht aan en is het ook nog eens duurzaam. Villa Park streeft naar een heerlijk comfortabel bed en een goede nachtrust.

Maat:
12-cm,  140x200,  140x200/220
Materiaal:
Jersey,  Stof
Voorraad: