Creme witte Beter Bed Select Perkal Hoeslaken voor Matras - 100% Luxe Katoen - 80/90 x 200 cm - Gebroken wit

24,95
2 Prijzen, De beste prijs bij BeterBed.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Gebroken Wit Wit

Retour binnen 14 werkdagen
Bezorgd door PostNL en eigen bezorgdienst

Over Creme witte Beter Bed Select Perkal Hoeslaken voor Matras - 100% Luxe Katoen - 80/90 x 200 cm - Gebroken wit

Hoeslaken Perkal van Beter Bed Select heeft zich al ruimschoots bewezen als de perfecte bescherming voor je matras en het beste comfort voor je huid. Dit hoeslaken is eenvoudig, maar van uitstekende kwaliteit en erg stijlvol. Dankzij het hoogwaardige perkal katoen lig je op een heerlijk zacht hoeslaken dat ook nog eens goed vocht opneemt. Dus óók tijdens de warmere nachten ervaar jij een fris, comfortabel slaapklimaat.

Meer over dit hoeslaken
Het 100% katoenen hoeslaken is gemaakt van fijngeweven perkal. Deze katoensoort wordt veel gebruikt in hotels. Met dit hoeslaken breng je die luxe hotelervaring gewoon naar je eigen slaapkamer. De stof is glad, erg stevig en voelt heerlijk zacht aan.

Een ander groot voordeel is dat dit hoeslaken ook tijdens de zwoele zomernachten heerlijk koel blijft. De kwaliteit en het extra elastiek rondom de hoeken zorgen ervoor dat het hoeslaken altijd perfect om je matras past.

Het hoeslaken is geschikt voor matrassen met een matrasdikte van minimaal 15 cm en maximaal 25 cm. Verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen én in verschillende kleuren.

De voordelen op een rijtje
• Gemaakt van luxe perkal katoen
• Perfecte pasvorm
• Goede vochtopname dankzij 100% hoogwaardig katoen
• Voelt heerlijk zacht aan
• Matrasdikte minimaal 15 cm en maximaal 25 cm

Langer genieten van je hoeslaken
Was het hoeslaken op maximaal 40 graden. Kouder mag natuurlijk ook. Dat is beter voor het milieu én je energierekening. Drogen in de droger kan, maar doe dit wel op een lage temperatuur. Een ander groot voordeel: het hoeslaken is strijkvrij.

Levering en garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe hoeslaken. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Materiaal:
Katoen
Voorraad: