Grijze Damai Dubbel Jersey Hoeslaken - 100% Dubbel Gebreide Jersey Katoen - 2-persoons (140/150x200/210/220 Cm) - Grey

32,95
6 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Damai Dubbel Jersey Hoeslaken - 100% Dubbel Gebreide Jersey Katoen - 2-persoons (140/150x200/210/220 Cm) - Grey

Dit double jersey hoeslaken van Damai is gemaakt van 100% katoen en is gebreid met zeer fijne garens in twee lagen. Hierdoor voelt het hoeslaken heerlijk zacht en dik aan. Tevens kun je extra lang genieten van het hoeslaken door de topkwaliteit van Damai.

Voordelen van dit Damai hoeslaken

Het Damai double jersey hoeslaken staat bekend om haar perfecte pasvorm. Het kwaliteitselastiek rondom en het elastische vermogen van de jersey kwaliteit zorgt namelijk voor een glad opgemaakt bed. Het hoeslaken kreukt niet en strijken is daarom niet nodig. Het hoeslaken is dubbel gebreid wat resulteert in een sterke en zware stof. Hierdoor voelt het hoeslaken extra zacht en dik aan wat de nachtrust ten goede zal doen. Dit hoeslaken heeft een hoekhoogte van 30 cm en is daarom geschikt voor matrassen tot 25 cm hoog. De double jersey hoeslakens van Damai zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Belangrijkste specificaties

? 100% hoogwaardige jersey-katoen

? Hoekhoogte van 30 cm

? Perfecte pasvorm door elasticiteit en kwaliteitselastiek

? Heerlijk zacht en dik

? Rekbaar

? Strijkvrij

? Pillingarm

Waarom Damai kopen?

Al meer dan 50 jaar maakt Damai graag mooi en hoogwaardig bedtextiel met kwalitatief hoogwaardige stoffen, mooie kleuren en eigentijdse dessins. De ontwerpers van Damai laten zich dagelijks inspireren door de omgeving, ervaringen, belevenissen en de hedendaagse interieurtrends. Dit uit zich tot halfjaarlijkse collecties met dessins met gestileerde vormen, masculiene ruiten, feminiene bloemen en nog veel meer. Bij Damai staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Damai zal er ook alles aan doen dit te behouden.


Specificaties

Afmetingen
Maatvoering : Eenpersoons
Product breedte : 120 cm
Product lengte : 220 cm
Maximale matrasdikte : 25cm

Materiaal & Kleur
Materiaal : Jersey
Kleur : Grey

Wasvoorschrift
Wasbaar : Ja
Wasvoorschrift : 60

Maat:
140,  140 x 200/210/220 cm,  200/210/220,  Double,  Standaard
Materiaal:
Jersey
Voorraad: