Beter Bed Select BeterBed Select Jersey Hoeslaken Splittopper - 140 x 200/210/220 cm - 100% Katoen - Matrasbeschermer - Matrashoes - Zwart

28,95
2 Prijzen, De beste prijs bij BeterBed.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Retour binnen 14 werkdagen
Bezorgd door PostNL en eigen bezorgdienst

Over Beter Bed Select BeterBed Select Jersey Hoeslaken Splittopper - 140 x 200/210/220 cm - 100% Katoen - Matrasbeschermer - Matrashoes - Zwart

Je lichaam maakt tijdens het slapen het meest contact met het hoeslaken. Zorg dus goed voor jezelf en verwen jouw lichaam met een Jersey hoeslaken splittopper van het merk Beter Bed Select. Dankzij de heerlijk zachte stof met goed absorberend vermogen geniet je het hele jaar door van een comfortabel, fris slaapklimaat. In combinatie met een scherpe prijs en snelle levertijd is dit hoeslaken een van de best verkochte hoeslakens! Dit hoeslaken is speciaal gemaakt voor splittoppers tot 10 cm hoog, zodat deze met het verstellen van je bed goed meebeweegt. Verkrijgbaar in diverse lengte- en breedtematen. Zo kies je altijd het perfecte hoeslaken voor jouw splittopmatras.

Productvoordelen
+ Geschikt voor splittopmatrassen tot 10 cm dik
+ Hoogste kwaliteit katoen
+ Perfecte pasvorm en blijft goed op zijn plaats
+ Goede ventilatie: neemt goed vocht op
+ Sterke kwaliteit en heerlijk zacht
+ Extra elastiek rondom de hoeken
+ Voelt ook in de zomer heerlijk fris
+ Gaat niet pillen
+ Strijkvrij
+ In verschillende afmetingen en kleuren

Productkenmerken
Het 100% katoenen hoeslaken is gemaakt van gekamd katoengaren. Dit is de hoogste kwaliteit katoen waar de korte vezels uit gekamd zijn. Hierdoor zijn de garen sterker én zachter. Een ander groot voordeel is dat het hoeslaken niet snel zal pillen. De jersey kwaliteit en het extra elastiek rondom de hoeken zorgen ervoor dat het hoeslaken altijd perfect om je matras past. Heb je het snel warm? Het katoen kent goede vochtregulatie en voelt altijd (ook in de zomer) fris aan. Het hoeslaken is geschikt voor splittopmatrassen met een matrasdikte tot 10 cm. Verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen én in verschillende kleuren. Kies je gewenste afmeting en kleur, en… slaap lekker!

Specificaties
· Voor matrasdikte: tot 10 cm
· Geschikt voor: splittopmatrassen
· Weeftechniek: jersey
· Materiaal: katoen
· Wasinstructies; wasbaar tot 40 graden
· Drooginstructies: alleen drogen op lage temperatuur
· Strijkinstructies: niet strijken

Onderhoud
Het hoeslaken was je op maximaal 40 graden. Drogen in de droger kan, maar wel op een lage temperatuur. Een ander groot voordeel: het hoeslaken is strijkvrij.

Merk
Beter Bed Select

Beter Bed Service
✓ Gratis thuisbezorgd
✓ 1 jaar garantie volgens CBW voorwaarden

Materiaal:
Katoen
Voorraad: