Flamant Home Linen Pinstripe Grey - Dekbedovertrek - 140 x 200/220 cm - Grijs

89,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Grijs Grijs-Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Flamant Home Linen Pinstripe Grey - Dekbedovertrek - 140 x 200/220 cm - Grijs

Dekbedovertrek Pinstripe Grey
De grijs witte overtrek “Pinstripe Grey” van Flamant Home Linen is gemaakt van de zachte en soepele Slubyarn Cotton in de kleur grijs met wit, afgewerkt met wit satijnkatoen aan de achterkant.
Over de volledige lengte van de grijze overtrek lopen verticale witte slubyarn strepen. Wanneer katoen ongelijkmatig wordt opgerold terwijl het wordt gesponnen vormt het klonten in het garen. De knobbels, genaamd "slubs", zijn dikker dan het omringende garen en hebben weinig draaiing. Dit is een populair opzettelijk effect geworden. De kussenslopen hebben dezelfde uitvoering.


Waarom Flamant Home Linen
In zijn sobere, elegante eenvoud straalt de Flamant Home Linen-collectie dezelfde warme geborgenheid uit als het volledige Flamant-interieurgamma. De stofkwaliteiten worden met bijzonder veel zorg en aandacht voor detail geselecteerd en nagenoeg elk collectie item is het resultaat van vakkundig handwerk. Het sobere design met discrete en originele afwerking laat toe om de Home Linen collectie in elk vertrek een plaats te geven. Het rijkelijk assortiment aan aparte en kleurrijke decoratiekussens laat toe het assortiment naar wens te combineren en zo je slaapkamer of badkamer een persoonlijke touch te verlenen.

Materiaal:
Katoen,   linnen
Voorraad: