Donkerblauwe NightKiss Damai - Hoeslaken hoge hoek (tot 35 cm) - Katoen - 90 x 210 cm - Dark blue

40,95 21,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Slaaptextiel


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Dark Donkerblauw

Over Donkerblauwe NightKiss Damai - Hoeslaken hoge hoek (tot 35 cm) - Katoen - 90 x 210 cm - Dark blue

Live simple, dream colourful! De 'uni' collectie van Damai bestaat uit meer dan 40 eigentijdse kleuren, voor ieder wat wils. Uitgevoerd in hoogwaardige materialen zoals comfortabel katoen, zijdezacht katoensatijn en biologische perkal. Door een uni hoeslaken van Damai op bed te leggen geef je de slaapkamer direct een tijdloze en strakke uitstraling.

Voordelen van dit Damai hoeslaken

De hoeslakens van Damai zijn gemaakt van 100% kwalitatief hoogwaardige katoen. Door de zachte en ademende stof zijn de hoeslakens zacht voor de huid en goed vocht absorberend. Door het kwaliteitselastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het onberispelijk glad op het bed liggen. Door de extra hoge hoek van 40 cm is het hoeslaken zeer geschikt voor het opmaken van o.a. boxsprings en hoge matrassen van 25 tot 35 cm hoog. De matras kan ook worden opgemaakt inclusief een topper, waardoor het bed er als een mooi geheel uit komt te zien.

Deze hoeslakens van Damai zijn onderdeel van het uitgebreide uni pakket van Damai en te verkrijgen in verschillende maten. Dit betekent dat in dezelfde kleuren bijpassende slopen, lakens en uni/effen dekbedovertrekken verkrijgbaar zijn. De hoge kwaliteitseisen die Damai voor haar producten heeft, zorgen ervoor dat je lang kunt genieten van een Damai product.

Belangrijkste specificaties

• 100% hoogwaardige katoen

• Extra hoge hoek van 40 cm

• Perfecte pasvorm door kwaliteitselastiek rondom

• Heerlijk zacht en sterk

• Bijpassende kussenslopen, lakens en dekbedovertrekken verkrijgbaar

• Wassen tot 60 graden

• Eenvoudig te strijken

Waarom Damai kopen?

Al meer dan 50 jaar maakt Damai graag mooi en hoogwaardig bedtextiel met kwalitatief hoogwaardige stoffen, mooie kleuren en eigentijdse dessins. De ontwerpers van Damai laten zich dagelijks inspireren door de omgeving, ervaringen, belevenissen en de hedendaagse interieurtrends. Dit uit zich tot halfjaarlijkse collecties met dessins met gestileerde vormen, masculiene ruiten, feminiene bloemen en nog veel meer. Bij Damai staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Damai zal er ook alles aan doen dit te behouden.

Maat:
90-x-210-cm
Materiaal:
Katoen
Voorraad: