Paarse Damai - Hoeslaken (tot 25 cm) - Double Jersey - 140 x 200/210/220 - 150 x 200 cm - Purple

32,95
6 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Paars

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Paarse Damai - Hoeslaken (tot 25 cm) - Double Jersey - 140 x 200/210/220 - 150 x 200 cm - Purple

Live simple, dream colourful! De 'uni' collectie van Damai bestaat uit meer dan 40 eigentijdse kleuren, voor ieder wat wils. Uitgevoerd in hoogwaardige materialen, zoals comfortabel katoen, zijdezacht katoensatijn en biologische perkal. Door een uni hoeslaken van Damai op bed te leggen geef je de slaapkamer direct een tijdloze en strakke uitstraling.

Voordelen van dit Damai hoeslaken

Dit double jersey hoeslaken van Damai is gemaakt van 100% hoogwaardige katoen en is gebreid met zeer fijne garens in twee lagen. Hierdoor voelt het hoeslaken heerlijk zacht en dik aan en biedt een comfortabele nachtrust. Deze dikte geeft het hoeslaken ook extra elasticiteit waardoor het hoeslaken strak om de matras komt te zitten. Het hoeslaken kreukt niet en strijken is daarom ook niet nodig. Tevens kun je extra lang genieten van het hoeslaken door haar topkwaliteit. Dit hoeslaken heeft een hoekhoogte van 30 cm en is daarom geschikt voor matrassen tot 25 cm hoog.

Deze hoeslakens van Damai zijn onderdeel van het uitgebreide uni pakket van Damai en te verkrijgen in verschillende maten. Dit betekent dat in dezelfde kleuren bijpassende slopen, lakens en uni/effen dekbedovertrekken verkrijgbaar zijn. De hoge kwaliteitseisen die Damai voor haar producten heeft, zorgen ervoor dat je lang kunt genieten van een Damai product.

Belangrijkste specificaties

• 100% zachte double-jersey katoen

• Dubbel gebreid voor een sterke en zware stof

• Aan beiden zijden glad waardoor pillingarm

• Heerlijk zacht

• Strijkvrij

• Rekbaar

• Wassen tot 60 graden

Waarom Damai kopen?

Al meer dan 50 jaar maakt Damai graag mooi en hoogwaardig bedtextiel met kwalitatief hoogwaardige stoffen, mooie kleuren en eigentijdse dessins. De ontwerpers van Damai laten zich dagelijks inspireren door de omgeving, ervaringen, belevenissen en de hedendaagse interieurtrends. Dit uit zich tot halfjaarlijkse collecties met dessins met gestileerde vormen, masculiene ruiten, feminiene bloemen en nog veel meer. Bij Damai staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Damai zal er ook alles aan doen dit te behouden.

Maat:
140,  140 x 200/210/220 cm,  200/210/220,  Double,  Standaard
Materiaal:
Jersey,  Katoen
Voorraad: