Roze Beddinghouse jersey lycra hoeslaken - 95% gebreide katoen - 5% lycra - 1-persoons (70/80x200/220 cm) - Light Pink

29,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Bedshop.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Licht Licht roze Roze

Boven de 50 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door POSTNL, Fietskoerier.nl

Over Roze Beddinghouse jersey lycra hoeslaken - 95% gebreide katoen - 5% lycra - 1-persoons (70/80x200/220 cm) - Light Pink

Beddinghouse Jersey-Lycra Hoeslaken Licht Roze blinkt uit door z'n gebruiksgemak: het hoeslaken is elastisch en heeft daardoor vrijwel altijd een perfecte pasvorm. Tegelijkertijd voelt het materiaal lekker zacht en fris aan. Het hoeslaken heeft elastiek rondom, waardoor je het eenvoudig om je matras trekt en het altijd stevig op zijn plek blijft zitten. Verkrijgbaar in talloze mooie kleuren!

• Merk: Beddinghouse
• Materiaal: 95% Katoen en 5% Lycra
• Geschikt voor matrassen tot 28 cm hoog
• Super elastisch door de lycra
• Rondom elastiek
• Kleur: Roze

Beddinghouse Jersey-Lycra Hoeslaken Licht Roze Beddinghouse Jersey-Lycra Hoeslaken Licht Roze blinkt uit door z'n gebruiksgemak: het hoeslaken is elastisch en heeft daardoor vrijwel altijd een perfecte pasvorm. Tegelijkertijd voelt het materiaal lekker zacht en fris aan. Het hoeslaken heeft elastiek rondom, waardoor je het eenvoudig om je matras trekt en het altijd stevig op zijn plek blijft zitten. Geschikt voor matrassen tot 28 centimeter hoog. Het verschil tussen 'gewoon' Jersey en Jersey Lycra Dit hoeslaken is gemaakt van 95% Jersey en 5% Lycra. Misschien vraag je je af wat dat kleine percentage lycra nou voor verschil maakt. Het antwoord is simpel: door de toevoeging van een beetje lycra krijgt je hoeslaken nog nét wat meer stretch dan een gewoon Jersey hoeslaken. Een handige eigenschap! Met een jersey lycra hoeslaken geniet je zonder al teveel gedoe van een mooi en strak opgemaakt bed. Beddengoed verschonen een tijdrovende en vervelende klus? Valt best mee met de Jersey Lycra hoeslakens van Beddinghouse! Over Beddinghouse “Iedere dag en iedere persoon kent zijn eigen verhaal.” Dat is het motto van Beddinghouse. Die diversiteit komt terug in de verschillende collecties: iedere collectie ken een geheel eigen stijl en een eigen ontwerphand. Maar voordat je aan de modieuze items kunt beginnen, moet je natuurlijk eerst de basis van je beddengoed op orde hebben. Haal nu de basics van Beddinghouse in huis, te beginnen bij Beddinghouse Jersey-Lycra Hoeslaken Licht Roze.

Maat:
200/220,  70/80,  70/80 x 200/220 cm
Materiaal:
Jersey,  Jersey Lycra,  Lycra
Voorraad: