Beddinghouse Kids Funny Robots - Dekbedovertrekset - inclusief hoeslaken en sierkussensloop - 1-persoons - 140 x 200/220 - Blauw

79,95 39,98
De beste prijs bij NADUVI


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Wit

Over Beddinghouse Kids Funny Robots - Dekbedovertrekset - inclusief hoeslaken en sierkussensloop - 1-persoons - 140 x 200/220 - Blauw

Beddinghouse Funny Robots is een complete set inclusief dekbedovertrek, hoeslaken en de verpakking is een bijpassend sierkussen sloopje! Zo is de kinderkamer gelijk helemaal af. Speciaal voor de kleine techneuten onder ons: een speels dekbedovertrek met vrolijke, rondzwevende robots. De set is ontwikkeld in samenwerking met beeldend kunstenaar en illustrator Hanneke de Jager. Het hoeslaken heeft een blauwe ruitprint. Op het bijpassende sierkussen sloopje komen beide prints terug.
Voordelen van deze set
Dit kinderdekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden. Daarmee wordt het dekbedovertrek gemakkelijk onder de matras gestopt en worden koude voeten voorkomen. Het dekbedovertrek wordt geleverd met een bijpassende kussensloop en sierkussen (zonder vulling). Het hoeslaken is gemaakt van percale, 100% katoen.
• Wassen tot 60 graden
• Geschikt voor droogtrommel
• Eenvoudig te strijken
Waarom Beddinghouse kopen?
Het bedtextiel merk Beddinghouse staat al jaren lang garant voor kwalitatief hoogwaardig bedtextiel met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Een dekbedovertrek van BeddingHouse voldoet altijd aan de laatste trends en zorgt voor optimaal slaapcomfort. De collecties worden ieder seizoen ontworpen volgens de laatste trends op mode- en interieurgebied. Alle Beddinghouse producten worden gemaakt met zorg voor mens en milieu.

Materiaal:
Katoen
Voorraad: